Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Jo flere prosjekter, jo mer kreativ? The more projekts, the more creative?

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 23. januar , 2019 kl. 14:26

Hei på dere alle, håper dere har en fin onsdag. Jeg er ferdig med første arm  på  ID cardiganen, og godt i gang med erme nr 2. Det gjenstår også litt på lengden. Valgte å strikke ermene før full lengde, så strikketøyet ikke skulle bli så stort ved strikking av ermene. Skal blir herlig å få den ferdig. Jeg bare elsker den fargen, for å ikke snakke om garnet. 

Hi, hope you are having a nice wedensday.  I  have finished the first arm on my cardigan and started at the second.  I also have to knit a bit more on the body of the cardigan since I chose to knit the arms before finishing the body. This so it woulden`t be so heavy to knit the arms.  Really looking forward to finish this project.  I just love the colour on this yarn and the quality of course. 

I dag skal jeg til frisøren, og som jeg gleder meg. Har ikke vært der siden 18. oktober. Jeg går til Helene på X-hårstudio på Greverud der  vi bor. Har gått hos henne så lenge hun har hatt salong der, tror det nærmer seg 15 år. Alltid koselig å komme dit, i tillegg er hun kjempeflink. Er alltid superfornøyd etter en tur i stolen hos Helene. 

Today am I going to the hairdresser. I am so looking forward to it sinca I haven`t been ther sinca 18th oktober. My hairdresser is Helene at the local hairdresser at Greverud, X-Hårstudio. She har been my hairdresser about 15 years and I just love to visit her. She is a really good hairdresser and I am always really satisfied after visiting her.

Det sies at jo flere prosjekter man har, jo mer kreativ er man. Stemmer det? For min egen del trenger mer enn et prosjekt. For tiden strikker jeg på Cortinajakken og ID Cardiganen. I tillegg har jeg en kofte med MASSE mønster og en lang «hull»jakke. Det skal innrømmes at det er en stund siden jeg har strikket på de  to sistnevnte. Bare jeg blir ferdig med et av de prosjektene jeg holder på med nå skal det ene hentes frem igjen. 

The more projects the more creative, is it true?  I need more than one project at the time, at this time I am knitting on the Cortinajacket and my ID Cardigan, added to this I also have one jacket with a lot of pattern and another long jacket with a kind of lace pattern. I must admit that I haven`t knitted on the last two items for a while. As soon as I am finished with my ID cardigan I am going to knit one of these. 

Forhåpentligvis klarer jeg å bli ferdig med alle om ikke altfor lenge. 

Hopefully I manage to finish all my projects in a while.

God onsdag til dere alle!

Happy wedensday to you all!

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.