Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Torsdag og velværedag, viser også det nye påbegynte prosjektet

Kategori: Strikk og lignende | 10 kommentarer » - Skrevet torsdag 12. februar , 2015 kl. 07:10

Da var det torsdag og i dag skal jeg ha en «himmelsk time» med aromamassasje som jeg fikk til morsdagen, har time kl 9.15. Kl 11 har jeg time hos frisøren. Jeg har de siste 10 årene ( tror jeg det er ) klippet meg hos Helene som eier X-Hårstudio her på Greverud. Har gått der siden de åpnet ( hos Helene ) og har vært fornøyd fra dag 1. Kan virkelig anbefale dere denne salongen. Her er det frisør, negldesign, og hudpleie. I tillegg selges det masse fint til hjemmet og klær og stæsj til oss jenter. Alle som jobber det er veldig dyktige samt veldig hyggelige.
xhårstudio

fresh up

Gleder meg masse til å slappe av en time først og deretter få fikset på håret. Det er over 8 uker siden jeg var hos Helene sist, og med kort hår er det faktisk lenge.

Nå har jeg startet på neste prosjekt, skappelgenser med mønster.

Bruker garnet som jeg på fredag fikk fra Tyrkia. Strikket prøvelapp og fant ut at pinnenr 7 er ok å bruke ( håper jeg ) . Har ikke kommet så veldig langt enda, men dere kan få se bittelitt.

IMG_5754

Strikket først vrangbord bak, røk tråden og så vrangborden foran , da de ikke skal være like lange. Skal starte med mønsterstrikk senere i dag. Det gleder jeg meg til.

IMG_5758
Strikket vrangbordene ferdig i går kveld, og med mørkt garn og mørke pinner kan det by på vanskeligheter. Beste løsning da er hodelykt .

Ønsker dere alle en supeduper torsdag, hva slags planer har dere idag?

Annonser

Kommentarer

 1. HL sier:

  Så fine timer du skulle på i dag! Håper du er fornøyd!

 2. Kristine sier:

  Det er sååå fint at du er fornøyd og at du fikk tatt en velværedag med både massasje og hårordning! :) Du fortjener det og alt annet som er bra <3 Hodelykt er lurt!

 3. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Høres ut som din dag har vært bare herlig. Har og fast frisør, og tannlege, som æ har hatt siden æ kom hit i-99. Trygt og godt.
  Skal ikke klage…..men jo, æ klare ikke la være. Æ e søkklei snø og vind!!! Derfor foregår alt innomhus om dagan. Må si æ e imponert over siri som akkurat kommer hjem fra løpetreninga
  Og den foregår på det største vindhullet på Bardufoss…. Men ellers e æ blid og fornøyd..

  • strikkehege sier:

   Ja, Bente, det var bare så utrolig deilig. Litt dumt at formen ikke er helt på topp. Har pådratt meg en forkjølelse. Det startet i går, og formen i dag har IKKE vært bra. Men med paracet og ibux innabords orker jeg likevel litt strikking nå på kvelden. Uff, kan skjønne du er drittlei alt som heter snø og vind. Godt det går mot lysere tider. Ønsker deg en fortsatt super kveld, innendørs :)

 4. Bente Solskinn Vollstad sier:

  No må du la familien «dulle og dalle» med dæ, og varte dæ opp dagen lang, så blir du nok fort frisk. Ønske dæ riktig god bedring, og sende herved en stor godbedringsklem!!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.