Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

All you knit is love

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet fredag 9. februar , 2018 kl. 18:56

Februar og på tide med et innlegg, det blir dessverre ikke så mye blogging om dagen. Har så masse å gjøre på jobben, så sliten etter jobb. Må jo rekke å strikke også :)
Tenk 15 januar var der 4 år siden jeg startet bloggen, rart å tenke på at det har over 4 år siden. Du verden som tiden flyr. For første gang er også innlegget også på engelsk, hvis noe respons fortsetter jeg med det.

 Forrige innlegg var i starten januar og det har vært mye strikking siden da.I tillegg har jeg startet for fullt opp i jobben i Vestby fra 1. februar. Derfor er formiddagstimene med Pilates en «saga blott».

Petter, sønnen i huset, ønsket seg en Setesdalsgenser. Og hva gjør ikke mor da? Garn, Smart fra Sandes , bånd og hekter ble kjøpt inn i garnbutikken på Vestby Storsenter. Så var det bare å kaste seg over oppgaven. Strikket også 2 slike gensere på starten av 1990 tallet, skjønner godt nå hvorfor jeg leverte monteringsjobben til mamma. For det var en stor jobb, resultatet ble ikke perfekt men ok. Og Petter er veldig fornøyd.

Og så lenge mottaker er fornøyd er alt bra :)

Har også starter med en bølgegenser til min datter, Kristine. Jeg strikker Irene Tunheim sin variant med enkel tråd Drops Air. Ett nydelig og mykt garn.
     

Kommet et godt stykke på vei med denne nå, men strikker også andre ting.

 

Holder fortsatt på med Isabell adventskofte. Ble rimelig oppgitt da jeg etter å ha strikket ca  20 cm på bolen, fant en feil laaaangt nede (nesten rett over vrangborden). Da var det bare en ting å gjøre, rekke opp….OG tenke positivt. Dobbelt så mye moro for pengene.

Jeg har også startet med et bestillingsprosjekt. Strikker en genser i Pus fra Du store Alpakka. Det skal blir en rillegenser, med et hjerte foran på bolen. Kommet godt igang og bra er det, oppdragene står i  kø :)

I går kveld har jeg vært på strikketreff (strikk og drikk) med jentene og tidligere kunder fra Kniplingen. Det var veldig koselig og noen av jentene har jeg ikke sett siden mars 2017.  Håper vi får til flere treff fremover.

Dette var mye om meg og mitt siden sist, hører gjerne fra dere .

 

February and time for a new post on my blog. I am sorry that there are not so many post these days, but after my full-time job I am tired and I need time to knit as well :). Since last time my «daywork» har increased up to 100 % so I do not have any Pilatesclasses more in day time. I still have it in the evening. Monday and wednesday evening.
15th of january it was 4 years since i started my blog. First time in english also. If I get any feedback I will keep on :)

 

My son, Petter, wanted a Setesdalssweater. So mum bought some new yarn. Back in 1990 i knitted the same sweater for my husband and me. Now I understand why I let my mother do the edging. That was really difficult. I am not 100 % satisfied, but my son is, and that is most important.

 

 

I have also startes on a new sweater for my daughter, Kristine. It is inspired by Ganni and I am knitting in it Drops Air. Hopefully I am finished at easter, when she is coming home for vacation.

 

 

Since before Christmas I have been knitting on Isabelle ChristmasKnit. For about 2 weeks ago i spotted that I had done something wrong almost in the start, and I had been knitting about 20 cm after that.

Well , it was only one thing to do, knit it one more time. Twice as much fun with the same yarn???

In addition I also knit a yellow sweater for a customer. I am going to knit a big heart in the front. Hope the customer will be satisfied when I am finished.

Yesterday evening I met some (knitting)friends I got during my work at the yarnshop, we knitted, talked and enjoyed som wine.

This was a lot about me and mye stuff, love to hear from you.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Heia der sør
  Gratulerer med 4 årsdagen. En flott blogg, men merke jo at du ikke e «på» så ofte som før. Skjønne du har nok å henge fingran i. Ongan til oss strikkedamer e bra heldige som bare peike og så får dem det dem vil ha. Petter sin genser e superflott, og Kristne sin blir og en lekker sak.
  Æ strikke no også litt om dagan, eller på natta rette sagt. Har snudd til OL tid…… Klem fra nord til sør

  • strikkehege sier:

   Hei Bente, så koselig at du har tatt turen «innom»bloggen. Og tusen takk, ja tenk 4 år. Ikke så mye tid til blogging nå,slik som før. Da jeg jobbet i garnbutikken startet jeg ikke på jobb før rett før kl 10, og da rakk man både den ene og det andre på morningen. Nå starter jeg på jobb kl 8, må innrømmes at jeg ikke rekker noe særlig annet en frokost o.l . En liten hemmelighet, jeg strikker noen ganger 15-20 før jeg drar….hihi.

   OL ja, det kan jeg tenke meg du følger med på, skulle gjerne sett mer, men det blir i helgen.får jo med meg resultatene da. Kos deg meg sport og strikk, klem fra sør.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.