Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

November! Høst og Mariusstrikk.

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 1. november , 2020 kl. 17:42

Første november , søndag og skikkelig høstvær.  Fredag dro vi på en siste tur til hytta. Vi bruker ikke hytta på vinteren, så varmtvannsbereder måtte tømmes, vannet stenges og hytta ryddes klar for vinter både inne og ute. Heldigvis var det oppholdsvær på lørdag. 

Kommer til å savne denne utsikten, men «plutselig» er det vår igjen og klart for en ny hyttesesong. 

Søndag er en skikkelig deilig dag. Startet dagen med  en god og lang frokost før vi gikk en tur. Deilig med en høsttur i oppholdsvær. Etter turen var det å krype opp i sofaen med strikketøy i fanget. Da kom også regnet, fint vær ute å være inne i .

Nå er det strikk som står på programmet resten av denne dagen, og ny uke med nye muligheter i  morgen. Det strikkes på Mariusgenseren og nå er ermene satt på bolen. Da er det kun sjarmøretappen igjen. Jeg digger mønsterstrikk!

Ønsker dere alle en fin søndag !

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.