Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Snart i mål!

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet onsdag 5. februar , 2020 kl. 20:53

Hei og god onsdag, eller «lillelørdag» som også noen kaller det. Her hos oss er det en helt vanlig onsdag. Dagen har jeg tilbragt på jobb, og nå er er det fotball på Tv`n. Og jeg, skriver litt her og så er det strikking. Nærmer meg slutten på Ingen Dikkedarier sweater, og jeg er i gang med vrangborden nederst på bolen.Denne oppskriften er fra Petit Knit og kan kjøpes både i garnbutikker og på nett. Genseren strikkes ovenfra og ned, og kan absolutt anbefales hvis du ikke har prøvd det før.

Etter at vrangborden er strikket, er det kun noen få tråder som skal festes. Genseren strikkes med raglandsøkning, før jeg satte av masker til ermene. Ermene strikket jeg først, og det er ingen montering. Fordelen med å starte oppe er at man hele tiden kan prøve genseren, spesielt kjekt er det, da vet man hvor lang man kan strikke genseren uten å gå tom for garn. Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld. 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.