Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Onsdag = strikkekafé

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet onsdag 1. oktober , 2014 kl. 16:48

Hei igjen, i dag har jeg vært på strikkekafé, og som vanlig var det veldig koselig. I dag var vi ikke så mange, sikkert på grunn av høstferien. Etter jeg ble ferdig med jakken har jeg strikket ett par votter. De er strikket i Iris og Faerytale, og tovet i maskinen.

Her er bilde før toving:
IMG_4350

Her er bildet etter toving:
Tovede votter

For en stund tilbake kjøpte jeg Drops Alpaca og Drops Alpaca silk Brushed på Kniplingen. Tror jeg kjøpte det i mai da dette garnet var salg. Har bestemt med for at jeg skal strikke en skappelgenser til meg selv. Farven er lys rosa. Strikker da den nyeste ( jeg tror den er det ) modellen i halvpatent. Genseren er i utg pkt lengre bak enn foran, men jeg skal strikke lik lengde bak som foran. Genseren er ganske lang, så jeg kan nok fort også bruke den som kjole.

Her ser dere garnet :
IMG_4353

I morgen går turen til Spania, min beste venninne gifter seg der lørdag 4. oktober. Det gleder jeg meg til. Kommer tilbake først tirsdag kveld. Mulig jeg får blogget mens jeg er der. Da blir det ikke om strikking, men om bryllup og Spania.

Ønsker dere alle en fortsatt fin uke og snart god helg.

Annonser

Kommentarer

  1. Anne sier:

    Kan jeg få oppskriften på vottene….pleeeease :))

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.