Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

6 uker på første plass! – 6 weeks in first place

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet søndag 3. mars , 2019 kl. 15:17

Tusen takk til dere alle for at dere tar turen innom bloggen. Jeg har nå vært 6 uker på førsteplass, håper dere fortsetter å titte innom :) 

Bladde litt i arkivet mitt og fant ut at det er over 5 år siden jeg startet å blogge.  15 januar 2014 la jeg ut første innlegg. Mye har skjedde siden den gang. Jobber har kommet og gått, en av «ungene» har flyttet hjemmefra men strikkedilla har jeg fortsatt, heldigvis. 

Thank you for reading my blog, I have  been 6 weeks in the  first place, I hope you`ll keep on reading :)

After looking through my archive I found outthat I have been blogging for over 5 years. 15th january 2014 I published my first post. Much has happend since then, different jobs, one of the «kids» has moved but my passion for knitting is there, as always.

Jeg har akkurat startet på ermene på koften «kryss og tvers» strikker begge på en gang med teknikken Magic loop.

I have just started knitting the arms to the jacket «på kryss og tvers». Knitting both at the same time with the technique «Magic Loop». 

God søndag med eller uten strikketøy! Og for et Ski VM det har vært, jeg har nå fått med meg det meste. 

Happy knitting and happy sunday! 

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Heia
  Gratulerer med langvarig førsteplass. Du overgår jo gullgutta i vm.
  Alltid koselig å være innom bloggen din, har fulgt dæ i nån år no.
  Vinterferien e starta hos oss, med lovnad om kaldt og godt vær. Istedet så lave det ned, fortsatt kaldt men «bare» 13 minus. Og det skal lave ned i tre daga til ende. Og Vidar e selvfølgelig sørpå…. Jaja, æ blir no sprek og sterk i arman.
  Ut å måkke
  Hæ en finfin dag. Klem

  • strikkehege sier:

   Takk, takk men gullgutta i VM , for ikke å snakke om hele laget, det var virkelig bra. Tidenes VM. Morsomt å se på og å være norsk da. 6 uker på topp er bra det også, men ikke helt sammenlignbart, syns jeg :) Vinterferie denne uken ja, her var det i uke 8, ikke at vi merket noe til det vi. Med voksne og delvis borteboende barn var det en helt vanlig jobb uke.
   Håper dere får fint vintervær da, her er det omtrent ikke noe snø igjen. Skikkelig regnvær hadde vi både i natt (og forrige natt) og utover dagen i dag. Men ifølge Yr.no skal det snart komme snø, jeg for min del kunne godt vært uten. Men været får vi ikke gjort noe med. God måking til deg, ikke slite deg helt ut. Klem fra sør

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.