Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Bærekraftig! Sustianable!

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 5. mars , 2019 kl. 11:30

Hei  god tirsdag, er hjemme i dag grunnet forkjølelse. Derfor et innlegg fra meg midt på dagen i dag. Var en tur på jobb i går, men måtte «kaste inn håndkle» kl 12.30. Hadde noen ting som måtte gjøres, og det fikk jeg gjort. Heldige meg som har fine kollegaer som hjalp meg å bli ajour i går. Håper på rask bedring. 

Happy tuesday, I am not at work today because I have caught a cold. That why I can make a post in the middle of the day. I went to work yesterday, but I had to go home at 12.30. Had a few things from last week I had to do and lucky me got some help from my lovely colleauges.

Bærekraftig ja, garnet jeg hentet på lørdag er faktisk det. Var veldig spent på både hvordan det skulle se ut og ikke minst hvordan det var å ta og kjenne på. Jeg ble ikke skuffet. Garnet er så mykt og vakkert, som beskrevet ser det litt silkeaktig ut . Spørs om det ikke må bli en koftevariant av det garnet etterhvert. Har tittet litt på Høstruta til Wiola, syns den er så vakker.

Sustianable, the yarn I got saturday is actually sustainable. I was really exiteted to see and feel the quality of the yarn. And I was not disappointed. The yarn is so soft, shiny and beautiful and feels like silk.  I think I have to use this yarn for a jacket some day. Maybe this one? 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.