Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Happy knitting!

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet søndag 17. mars , 2019 kl. 18:05

Hei og god søndag. Her har det vært innedag, skikkelig dårlig vær ute. Prøvde å gå en tur tidligere i dag, men da det begynte å regne omtrent med en gang vi kom ut, snudde vi og gikk inn igjen. Ellers har det vært en stille og rolig helg. Var en liten tur over grensa i går og fikk handlet inn litt nye forsyninger. Med strikking i bilen til og fra og foran Tv ´n senere på  lørdagen, er jeg nesten ferdig med kofta på «Kryss og tvers».

I dag har jeg sydd med maskin i fronten , klippet og startet med knappestolpene.

I følge oppskriften skal de hekles, for å sitere Pippi  «Det har jeg aldri gjort før, så det klarer jeg helt sikkert.»  Er godt i gang, spent på resultatet :)

 

 

Him, and happy sunday. Today the weather has been terrible so I have stayed inside. I tried to go for a walk earlier today, but it started raining so I went back. Yesterday we went to Sweden to buy some more food, I knitted in the car and later while we watched  the telly so I am almost finished with my jacket. Today I have been sewing in the front by maschine, cutted and starter crocheted the rib in the front og the jacket. I have never crocheted rib before, so I am quit exited to se the result. 

 

Nå er det ikke mange dagen igjen før jeg skal på tur. Torsdag drar min søster, svigerinne og jeg til Vilnius , hovedstaden i Lithauen . Vi skal være borte fra torsdag til søndag:) Turen  er  bursdagsgave fra mine søsken m/familie da jeg ble 50 år forrige sommer. Vi har planlagt en hel dag med velvære. Ansiktspleie, kroppspleie, massasje og hår står på programmet. Det gleder jeg meg veldig til. Skal også prøve å få tatt turen innom en lokal garnbutikk. Kanskje jeg finner noe spennende?  Har noen av dere vært der? Kom gjerne med tips!

Thursday I am going til Vilnius, the capital og Lithuania. I am going with my sister and sister in law. We are staying until sunday, The trip is a birthday gift from my siblings with families to my 50th birthday last summer. We have planned a full day of well-being. Facial, bodycare, massage and doing our hair are what we have planned. I am really looking forward to it. I also hope to find a yarnstore, maybe I find something exciting? Have any of been there? Please tell me if you have any suggestons regarding yarnstores. 


Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Heia
  Du har skikkelig turbofart på pinnan, synes ikke det e lenge siden du starta på kofta. Den blir skikkelig fin!!
  Blir bittelitt misunnelig kjenne æ, på heldagsvelvære i Vilnius. Aldrig vært der så ingen tips herfra.
  Hatt Vidar hjemme en snarvisitt i helga. Han dro sørover kl tre i dag, og no ser vi han ikke på to uker….
  Vært nyyyydelig vær i dag, to tre små minusgrader og sol og vindstille, helt hærlig. Bare kosa oss i helga vi.
  God tur til utlandet. Klem nordfra

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, tror det blir bra. Holder på med knappestolpene nå. Tur til Vilnius blir bra, gleder meg veldig til det nå. Kjedelig med Vidar da som er mye borte, men det gir vel noen kroner i «kassa» :), og lei hverandre blir dere hvertfall ikke. Været hos oss er også veldig bra i dag, sol og 5 plussgrader, regne påskestemingen. Blir nok litt bilder på Instagram under turen og definitivt et reisebrev på bloggen når jeg er tilbake. Klem fra sør :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.