Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

I gang med armer:)

Kategori: Strikk og lignende, Strikketips | 4 kommentarer » - Skrevet onsdag 12. februar , 2014 kl. 17:57

Da er jeg igang med armene på genseren til Petter. Denne gangen skal jeg prøve noe nytt. Strikke begge to på en gang med «magic loop». Spennende å se om jeg får det til.

Etter litt plundring er jeg hvertfall i gang. Fikk bare LITT surr i garnet, men nå tror jeg det skal gå :)

Håper dette er en rask måte å strikke armer på, ellers har jeg hvertfall kastet bort 1 time med surr i både tråd og hode :)))IMG_2466

Her er linken som ( tror jeg ) lærte meg dette.

Annonser

Kommentarer

 1. Marthe sier:

  Hvis du klarer å strikke armer så blir jeg veldig imponert. ;) Det heter nok ermer. Fin blogg, og jeg liker veldig godt bloggens navn!

  • strikkehege sier:

   Er faktisk godt igang :) Ermene er nå 31 cm lange. Takk for hyggelige ord :) Håper å høre fra deg igjen . Ha en strålende mandag

 2. Bella sier:

  Armer eller ermet,, det var også noe å pirke på :0) kall det det du liker å kalle det – smaken er som baken :0) kjempefin blogg du har og måtte det komme masse mer spennende strikk i framtiden :0) lykke til med armene! Selv synes jeg å strikke armene til gensere er vrient, blir så plaget i overgangen mellom settpinnene. Men nå har jeg lært teknikken til magic loop og den er bare helt fantastisk!! Anbefales på det sterkeste :0)

  • strikkehege sier:

   Takk for det «bella» Helt enig, magic loop er supert. Har du prøvd det med mønster? Satser på masse mer strikk fremover. Legger ut innlegg fortløpende :) Kommer kanskje bilder av tidligere prosjekter. Har strikket masse opp gjennom årene.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.