Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Kjøpt inn påskeblader til påsken :)

Kategori: Strikk og lignende | 10 kommentarer » - Skrevet mandag 30. mars , 2015 kl. 19:51

Hei alle sammen. jeg har påskeferie, og den tilbringes hjemme. I dag har det vært litt ruskete vær, så etter å ha gjort noen ærend tidlig på ettermiddagen bestemte jeg meg for å kjøpe ett påskeblad. Hvor er du i påsken, skal du være hjemme? Den ordentlige ferien starter på onsdag, da har alle i familien fri. Men jeg liker å «tjustarte» litt.

Typisk meg, klarte ikke å bestemme meg, så kjøpte like godt 3 stykker.

IMG_6174

Fine blader alle sammen.

Familien kostet kr 47,- , i bladet finner man de «vanlige» ukeblad historiene fra virkeligheten. I tillegg en del matoppskrifter, og oppskrifter på strikk og hekling. Både til påske og annet. I tillegg er det 8 sider med kryssord og andre oppgaver, samt en stor kryssord til å brette ut. Med andre ord, masse å kose seg med hvis man liker den type ting. Og det gjør jeg.
IMG_6178

Påskeideer koster kr 69,-, og av navnet er dette et påskeblad. Men det jeg «falt» for når jeg så forsiden i butikken var : STRIKK VÅRENS NYHETER. Det vekket min nysgjerrighet. I tillegg til oppskrift på påskepynt og påskemat er det også her noen sider kryssord. Dette bladet kommer garantert til å bli bladd i flere ganger.
IMG_6177

Det siste bladet kostet kr 89,-. Familien «Håndarbeid». Her er det masse oppskrifter på mye forskjellig. Strikk, hekling, sying, både klær og interiør. Ikke noe typisk påskeblad, men også litt til påske i dette bladet også.

IMG_6176

Har dere kjøpt dere noen påskeblader?

Ønsker dere en fortsatt god ( påske )mandag.

Annonser

Kommentarer

 1. Hanne sier:

  Så koselig med hjemmepåske med godt lesestoff! Jeg har Nancy på pinnene og krim innkjøpt, vi drar på en lang flyreise i ettermiddag, nå må jeg pakke! God Påske!

  • strikkehege sier:

   Hei, Hanne. Nancy er bare så fint. Bra med både strikketøy og krim , spesielt når man har en lang flyreise foran seg. Håper kofferten er ferdig pakket. Hvor skal dere på påsketur?
   Har akkurat strikket en slik kofte til min datter. Spørs om jeg ikke må strikke en til meg selv også. Men før det har jeg garn til mange andre prosjekt som må gjøres. Ønsker deg og dine en super påske.

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Kryss i taket, no ser det ut som tlf funker igjen. Abonner på familien og har kjøpt håndarbeid og kk. No, grytidlig på mårrakvisten, e det Nyyydelig Solskinn. Men – ho siri har fått skikkelig vondt i halsen. Så da satse æ på å sitte litt på verandaen og strikke, og hjelpe bittelitt med oppussinga.
  Og æ har begynt på ny jakke. Kommet til under erman på jakka i Line, men måtte ha med ferskt strikketøy når æ va i Tromsø…. Huff å huff no har æ mye halvferdig.
  Ha en knakende fin dag. Klem

  • strikkehege sier:

   Hei Bente, takk for hyggelig kommentar. Alltid veldig koselig å «høre» fra deg. Så bra at tlf nå funker :) Alltid kjipt når man ikke er tilgjengelig som man pleier. Tenk, før hadde vi hverken mobil, nettbrett eller PC. Rart å tenke på syns jeg. Her har det også vært nyyyydelig vær, men nå har det skyet litt til. Innkjøp av mat og drikke er gjort så da kan påskefreden bare komme :) Så kjedelig med vondt i halsen for Siri. Håper det ikke blir noe mer ut av det og at det forsvinner raskt. Så spennnende med nytt strikketøy,hvordan jakke skal du strikke? Jeg har noen prosjekter på vent her. Klør i fingrene etter å starte, men har bestemt meg for å bli ferdig med noe av det andre jeg har startet på først. Så får vi se hvor lenge det holder :)
   Etter værmeldingen skal det blir supert vær her hos oss i påsken, da blir det nok noen timer i solen. Håper været blir bra oppe hos deg også . Påskeklem til deg :)

   • Bente Solskinn Vollstad sier:

    Skya fort over så det blei ikke mange minuttan i sola. Men mot helga blir det bedre vær. Ho plages mye med halsen, selv om mandlan e tatt, men vi satse på rask bedring. Strikke en litt tjukk og god litt oversized jakke med v hals og lommer. Starta på en erm og skal gjøre den ferdig før æ starte, el fortsette, på no anna…. Vet du, æ bruke å si til ongan at når æ vokste opp, ja da hadde æ en liten kassettspiller (ha, ka e det??) og telefonen hang fast i ei ledning og man lå «værfast» når man skulle snakke.vog det etter kl 1700 for før det kl.slett va det rådyre. Svart hvitt tv haddevvi,vil når naboan fikk farge tv litt før oss, var vi der og så kunstløp fra OL. Jaja, det e jo ikke demmes «skyld» at det e altfor lett tilgjengelig alt i dag. Kos dæ maks. Klem

    • strikkehege sier:

     Så dumt, satser på flere minutter ( timer) senere i påsken :) He he, ja det var andre tider før. Jeg hadde discman ( hi hi) , platespiller og etterhvert reise-TV på rommet. Det var STAS :) Hadde egentlig bestemt med for ALDRI å ha mobiltlf. Men måtte jo kapitulere til slutt. Glad for det nå da, kan jo gjøre (nesten) alt fra mobil. Men var faktisk over 30 år før jeg fikk min første mobil.

 3. Kristine sier:

  Fine blader, og sååå koselig at alle nå har påskeferie ❤️

  • strikkehege sier:

   Ja, Kristine. Fine blader og masse tips til påskepynt og annet. Nå er det virkelig påske, alle har vi fri. Koselig og deilig er det! ❤️

 4. Helena sier:

  For en flott genser på Påske ideer. Ja blader kan man aldri få for mange av. Ønsker deg en fin påske!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.