Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

God påske til alle dere der ute

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet søndag 29. mars , 2015 kl. 12:53

Hei og god påske. Sikkert noen som allerede har startet påskeferien, mens andre skal jobbe noen dager til. Noen er borte på hytta eller et annet sted, og noen er hjemme og nyter ferien der.

Syns ofte det virker som «alle» drar på påskeferie, men i går hørte jeg på radioen at det er bare 35 % som drar på påskeferie. 17 % reiser til fjells. Selv foretrekker jeg å være hjemme denne påsken, forhåpentligvis blir det litt fint vær så man kan sitte i solen. Kanskje ordne litt i hagen. I går handlet vi litt inn til påske. I tillegg hadde vi litt påskepynt fra før. Så nå er det pyntet til påske her.

IMG_6147

IMG_6146

IMG_6153

I går hadde vi nyyyydelig vær først på dagen, knall blå himmel og sol. Dessverre ble det litt disig utover dagen så noe sitting ute ble det ikke på ettermiddagen.

IMG_6122

Har tenkt å prøve lage litt mer påskepynt, prøvde derfor meg på å strikke en påskekylling. Resultatet ser dere her.

IMG_6144

IMG_6140

Veldig enkel og rask å lage. Kjøpte garn på Europris kr 19,- for 50 gr. La opp 20 masker på strømpepinner nr 6. Strikket rundt til ønsket lengde. Deretter strikket jeg 2 og 2 masker sammen før jeg snurpet sammen. Fylte kroppen med ris og hode med vatt. Brukte en en tråd til å «dele» kropp og hode. Øyne sydde jeg med maskesting, heklet nebb, skjerf og føtter med noe oransje garn jeg hadde liggende.

I dag er det dårligere vær, selv om solen prøver seg akkurat nå, tror jeg ikke det blir noe utesitting i dag. Da er det bare å kose seg inne med strikk. Planen er å strikke litt på liverpooljakken, nærmere bestemt ermene. Kanskje sy litt mønster med maskesting.

IMG_6148

Hva skal dere i påsken? Og hva strikkes nå? Ha en fortsatt strålende palmesøndag.

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Sååå fin påskeheader, og kyllingen ble kjempesøt! Flink du ❤️

 2. Anne sier:

  Ønsker deg og dine en riktig fin påske :))))

 3. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Så fine kyllinga. Og ny flott heading. Her skal vi pusse opp rommet til Siri. Og ho skal få «storjentesofa». Æ kjørte pettervtul minesine i dag, han blir vel to tre daga. Da kjøre vi til hytta og hente han og blir sikkert nån tima der. Ellers tar vi ofte en tur over til Sverige i påska og det blir nok en tur i år og. Slalåmbakken e flott for tia, blir nok tur dit og. Og strikking da….. Strikke på jakke i big merino fra drops.
  Påskeklem

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Bente. Så spennende ( men også slitsomt ) med oppussing. Vil tro Siri blir fornøyd med nytt rom. Så fint med både hytte og Sverigetur. Greit å handle inn litt mat og drikke. Ganske mye billigere hvertfall :) Jakke i Big Merino, nytt prosjekt? Påskeklem tilbake :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.