Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Det nærmer seg jul!

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet mandag 20. oktober , 2014 kl. 22:25

Eller, egentlig er det jo ganske lenge til. Men det er så MASSE jeg har lyst til å strikke, og gi det bort i julegaver. Så spørs det om jeg rekker da? Må nok lage en liste og se om det i det hele tatt er realistisk. I dag er det 20. oktober, så fortsatt en stund igjen. Så nå må jeg strikke på, så jeg blir ferdig med genser/kjolen jeg har på pinnene nå. Kan jo ikke røpe hvilke prosjekter som er på gang, men dere vil få se alt rett etter juleaften :) Når alle har mottatt sine gaver.
Så gjenstår det å se da, hva jeg rekker!
Har kommet ett stykke opp på forstykket, så om ikke for lenge skal jeg starte felling til v-hals. Vil ikke ha den veldig dyp, men ikke helt oppe i halsen heller. Så får vi se hvordan det blir. Alltid litt spennende når man ikke har oppskrift.

IMG_4671
I dag har værgudene vært snille mot oss. 14 grader og sol, da blir det varmt inne. Har vært ute med hunden ett par ganger, og solen varmet godt. Ikke dårlig, med tanke på at vi er så langt ut i oktober.

Ryddet litt i garnet mitt i dag, lurer på hva jeg skal finne på med dette? Deilig 100% Alpakka garn, fra Mark & Kattens

IMG_4667                     IMG_4668                      IMG_4669

Det er vel ikke noe stor overraskelse at garnet på både genser/kjole og alpakka garnet er kjøpt hos Line, på Kniplingen på Kolbotn. Håper du koser deg på ferie i USA :)

Annonser

Kommentarer

  1. Kristine sier:

    Genseren tar virkelig form og blir kjempefin <3

  2. strikkehege sier:

    Tusen takk, Kristine <3

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.