Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Regn, regn og atter regn

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet lørdag 30. mai , 2015 kl. 20:21

Hei og god lørdag. Idag har det vært skikkelig dårlig vær, regn og ikke spesielt varmt. Ikke så mye annet å finne på da enn å strikke. Håper dere der ute har hatt bedre vær.

Det nærmer seg sol og sommer. Håper jeg hvertfall , strikker fortsatt på den grå genser med Rigagarn. Tror det blir bra. Er ferdig med forstykket på bolen, og har akkurat startet på bakstykket.

image

image

Ellers er det som det pleier. Har allerede begynt å tenke på hva neste prosjekt skal være. Skal jeg ha med strikketøy på ferie, evt hva?, osv osv. Er det slik med dere også?

Har så masse fint garn liggende så ikke så lett å bestemme seg…

Ønsker dere alle en fortsatt fin lørdag .

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Toppen blir sååå fin! Jeg håper du har hatt en kjempefin lørdag og at søndagen blir super. Også får vi håpe at det blir litt bedre vær i morgen :)

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Kristine. Lørdagen har vært fin og søndagen har startet bra. Ganske fint vær akkurat nå, hvertfall, selvom det er meldt mere skyer på dagen. Kan jo være at de på yr.no tar feil? Håper det, slik at vi kan strikke litt ute i solen.

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Akkurat no har vi blå himmel og midnattsol. Vakkert. Litt sol i dag og midt på treet varmt. Men godt fotballvær.
  Ser lekker ut gensern din, veldig fint med striper. Og du r nok ikke aleina om å planlegge neste prosjekt før du e ferdig….strikkeskade.
  Blir tidlig kveld i kveld, ganske snart faktisk. Ny fotballag i mårra, og da e det viktig å være uthvilt. Så har vi krefter til å heie…..
  Natti natt

  • strikkehege sier:

   Åååå, det vil jeg tro er vakkert ja. Har faktisk aldri opplevd midnattsol, de gangene jeg har har vært i Tromsø har det vært for «tidlig».Tusen takk, tror det blir ganske ok. Har tenkt korte ermer, hvertfall ikke mer en 3/4 lange. Håper dere får fint fotballvær i dag også. Heia, Heia.

   Klem

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.