Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Juhuu, ferdig med den grå genseren :)

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet tirsdag 2. juni , 2015 kl. 17:34

Hei alle sammen, i dag har det vært masse regn her på Greverud. Fint vær ute å være inne i. Har vært en tur på strikkekafe på Tårnåsen i dag, alltid koselig å treffe de andre. Skravle og strikke litt. Har nå blitt ferdig med den grå genseren. Ble plutselig litt redd for at ikke skulle få nok garn. Hadde igjen 100 gram ( av 400 ) når bolen var ferdig. Derfor strikket jeg ikke ermene så lange. Fant ut underveis at jeg ville ha litt lyserosa nederst. Ha ha ha, etter at jeg er ferdig med genseren har jeg fortsatt 60 gram igjen.

IMG_0225

IMG_0224

IMG_0234

Rundt halsen heklet jeg først en runde med fastmasker i grått, deretter heklet jeg en runde med «picot» i lys rosa.

Ble ganske fornøyd med det endelige resultatet. Skal prøve å skrive ned hva jeg har gjort, legger det under «oppskrifter» hvis noen er interessert.

Så nå er det bare å finne ut hva jeg skal strikke nå…Har faktisk ett par kluter fra «kluteboken» på en pinne her. Prøver meg på oppskriften «venninneflette» , kanskje jeg skal strikke de ferdig mens jeg tenker?

Håper dere alle får finvær og sommertemperaturer fremover, her ser det hvertfall ut som det ikke skal regne på en stund. Strikke får man jo gjort uansett vær, og godt er det.

Ønsker dere alle en fortsatt strålende tirsdag.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Den blei jo rålekker. Digge heklakanten. Litt til overs ja…..enda mere restegarn….eller kanskje søte små pulsvarmera med heklakant??
  Vi har og hatt masse regn i dag, og vind, og kaldt. Brrrr. Like før æ strikke votta og skjerf…..
  Snart kjøre siri på løpetrening, har knapt fått en kopp kaffe etter å ha vært med Petter på bup. Kjenne æ vil sove…. Se om æ får nån andre til å ta ho med fra trening.
  Ja, og så pakke vi ned litt sengetøy og bøker å sånn som vi skal ha med når vi skal overta hytta i mårra!!!
  Ha det fint!!

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Bente. Og takk for din koselige kommentar. Blir nok restegarn foreløpig ja, hihi. Så utrolig kjedelig med dårlig vær, her har det «bøttet» ned i dag og temperaturen har vært på ca 8 grader . Var ute med Ronja i morges, og kunne godt hatt på vanter. Ikke akkurat sommertemperaturer nei. Nå har der heldigvis stoppet, skyene har blåst bort og solen titter frem. Passer meg bra, skal snart ut en tur. Møte søsteren min og spise middag og skravle på Egon i Ski. Helt greit å slippe regnejakke, og paraply er aldri aktuelt. Hater å bruke paraply. Så spennende med overtagelse av hytta, håper du legger ut litt bilder. Så håper jeg du får slapper av litt snart, og ladet batteriene. Vi snakkes, klem

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Endte med at det blei æ som måtte ha bilen full av jente fra trening…..
  Blir nok bilda av hytta etterhvert.
  Så kos med søstertreff.
  Når det gjelder paraply, æ e allergisk mot/hate nedbør. Så æ elske paraply….

  • strikkehege sier:

   Uff, da. ikke mye hvile på deg da nei. Håper du har fått ladet batterien i natt. Her er det sol i dag, nå er det ut på tur med Ronja. Uten paraply, hihi

 3. Kristine sier:

  Genseren ble kjempesøt, du er så flink! Ble heldigvis bedre vær nå i ettermiddag, så får vi håpe at det holder seg sånn og gjerne blir litt varmere :) Blir spennende å se hva som blir neste strikkeprosjekt. Håper du koser deg masse i kveld! Klem

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Kristine. Og ja, været kan vel egentlig bare blir bedre enn det det var i går. Og takk, jeg hadde det veldig koselig. Klem

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.