Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Nesten ferdig – og happy med det

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet torsdag 4. mars , 2021 kl. 17:15

Hei alle sammen! 

Ja, jeg er faktisk nesten ferdig. Nesten ferdig med runddanskofta, det «eneste» som

 gjenstår er monteringen. Kjenner jeg må ta litt sats før jeg starter på det. Vurderte først «steaking» men det blir nok å sy med maskin og klippe. Da unngår jeg masse festing av tråder. Så blir det å strikke belegg og strikke eller hekle knappestolper, litt tid vil det nok åta å ferdigstille den. 

 

Så nå er jeg litt i tenkeboksen – hva skal strikkes nå? Har et par prosjekter på gang – men hva kan ikke røpes her, ikke enda. Har i tillegg en genser jeg startet på for leeeeeeeenge siden. Kanskje vurdere om jeg skal bli ferdig med den? Dette er et ganske spennende prosjekt – faktisk. Genseren strikkes på ganske tykke pinner og strikkes i chenillegarn. Planen er at det skal bli en ganske vid og lang modell med smale ermer. Oppskrift har jeg jo ikke – så den blir litt til men jeg strikker. 

                       

 

Ønsker dere alle en super torsdag, snart er det helg!

 

 

Annonser

Kommentarer

  1. Elisabeth sier:

    Har du oppskrift på kofta?

    • strikkehege sier:

      Hei Elisabeth. Så koselig at du har tatt turen innom bloggen min🥰. Koften heter Runddans av Kristin Wiola Ødegård . Den er å finne i hennes bok, wiolakofter. Kanskje du finner den på Ravelry 🧶😘

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.