Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Mummikofte ferdig !

Kategori: Strikk og lignende | 10 kommentarer » - Skrevet torsdag 18. mai , 2017 kl. 17:08

Hei alle sammen og vel overstått 17.mai. Håper dere alle hadde en fin feiring av nasjonaldagen, selv var jeg og min mann en tur i Oslo før vi dro til svigers. Alltid kos med en bytur på 17.mai, vi har jo begge vokst opp med 17.mai feiring der. Masse folk, musikkkorps og liv, akkurat slik 17. mai skal være.

Som det står å lese i overskriften er jeg ferdig med Mummikofta. Den ble sendt i posten 15.5 til mottaker så den  skal vel komme frem om ikke lenge nå vil jeg tro.

Håper mottaker blir fornøyd, har hvertfall fått mange koselig tilbakemeldinger på facebook.

Her ser dere det endelige resultatet :)

Jakken er strikket i Alpakka/Ull fra Sandnes Garn, og siden jeg ikke fant noe oppskrift på mummikofte, lagde jeg den selv. Jeg holder på å skrive det ned nå, og så fort den er ferdig vil det være mulig å kjøpt oppskriften. Enten direkte fra meg eller via Ravelry.

Forrige innlegg var jo reisebrev fra Praha, og for en fantastisk tur. Kom jo selvfølgelig hjem med bittelitt nytt garn også. Utvalget i Praha var ikke det helt store, tror ikke strikking er like «trendy» der som her. men vi fant tilslutt en garn/sy butikk.

Ble ikke mye handling der, men et stooort nøste ble det. 600 meter garn og 200 gr i nøste kan sikkert bli til noe spennende etterhvert.

Kan jo ikke være i en ny by uten å få meg med noe garn,ikke at jeg trenger noe egentlig. Er det slik for dere også?

Etter jeg ble ferdig med mummikofta har jeg også blitt ferdig med en «skappelgenser» som jeg har strikket for min søte frisør, Helene. Tenkte å prøve å levere den i morgen, hvis hun er på jobb :)

Er nå også kommet til opp under ermene på «oversized» genser så kanskje det blir å starte på ermene i kveld. Eller evt. noe helt annet.

Håper dere har lyst til legge igjen en kommentar. Alltid så koselig med tilbakemeldinger fra dere. Ha en super torsdag, plutselig kommer det et nytt innlegg igjen :)

Annonser

Kommentarer

 1. Anne sier:

  Hei Hege.
  Mummikoften er kjempefin og så blir jeg veldig imponert at du laget oppskriften helt selv. Gleder meg å lese bloggen din fra Praha også…😃👍

 2. Gerd sier:

  Hei den mummikoften er fantastisk fin og jeg ønsker å kjøpe mønsteret.

  • strikkehege sier:

   Hei Gerd, så koselig at du tok turen innom bloggen min.Og tusen takk😀 Sender deg en mail også. Ønsker deg en fortsatt fin fredag.

   Del gjerne blogginnlegget mitt på Facebook 😀

 3. Siv sier:

  Hei😊 Fantastisk fin Mummikofte, og koselig blogg! Går det an å kjøpe oppskriften et sted? ( til koften altså)

 4. Siv sier:

  Hei😊 Fantastisk fin Mummikofte og koselig blogg! Går det an å kjøpe Mummimønsteret ditt et sted?

 5. Trude sier:

  Hei,
  Likte Mummikofta di skikkelig godt. Fant ikke oppskriften på Ravelry, er det mulig å få kjøpe den direkte fra deg?
  Ha en fin helg😊

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.