Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Koftestrikk i fokus

Kategori: Strikk og lignende | 1 kommentar » - Skrevet onsdag 23. mars , 2022 kl. 19:55

Strikkelig god onsdag!

 

Selvom innleggene ikke er så hyppige betyr det ikke at strikkepinnene hviler. Jeg har nå strikket en Nancykofte til meg selv og en Valdreskofte til mannen. Mønsterstrikk er så gøy. Nancykofta er til meg og er strikket i merinogarn gra Gann garn. For første gang har jeg strikket noe i gul – Gult er kult – ikke sant? 

 

 

Valdreskofta er strikket i Per Gynt fra Sandnes garn. Siden dette er 100 ull garn valgte jeg steeking fremfor å sy på maskin, før jeg klippet kofta i fronten. 

Men HVA skal strikkes nå? Jeg er faktisk veldig i tvil, må nok gå i tankeboksen en stund.

 

Fant ut at jeg måtte rydde litt i garnlageret mitt, gikk til innkjøp av 6 stk. bedrollere med lokk, som kan stables. De er nå fylt med masse deilig garn. Jeg trenger nok noen bokser til. Garnet som er brukt til Nancykofta kommer faktisk fra garnlageret, ikke dårlig til meg å være.

 

 

Selvom loftet er fyllt med garn, hender det at jeg ikke kan la vær! Fant dette da… Bare se på den fargen!!

Ønsker dere alle en fortsatt fin uke, for fortsatt god vår!! Snart er det påske <3 

 

 

Annonser

Kommentarer

  1. Hanne sier:

    Kjempeflotte kofter, så fin farge på Nancy! Happy Knitting!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.