Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Nytt år, nye muligheter!

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 8. februar , 2022 kl. 22:13

Hei, nå er det alt for lende siden forrige blogginnlegg. Har vært masse å gjøre på jobb, så tiden har rett og slett ikke strukket til . Eller, kanskje det blir litt feil å si, men etter utallige timer foran PC eller telefon, har jeg rett og slett prioritert å strik. ke. 

Og det har det jo blitt litt av, sist jeg blogget var det hyttestengig, så det har jo skjedd en del siden det. Først var vi en tur i Spania – for første gang på over 2 år!!! Det var helt sykt digg, vi reiste 14.10. og var i 10 dager. Vi var jo litt spente på hvordan det skulle være å reise, været og ikke minst på hvordan det faktisk var være i Spania under pandemien.

Reisen gikk veldig fint, måtte ha munnbind fra vi gikk inn på Gardermoen til vi gikk ut av flyplassen i Alicante. Allerede da vi kom hjem 10 dager etter slapp vi munnbind på Gardermoen.

Været var nydelig, vi hadde stort sett fint og varmt vær, var på stranda 8 av 10 dager , målte temperaturen i Middelhavet til  24- 25 grader.

 

Hadde tatt med meg en jakke, tilfelle «kalde kvelder» men det var det ikke. Utenom at vi måtte bruke munnbind inne i butikker o.l. så var det ingen restriksjoner som vi oppdaget. Det var så deilig at vi bestilte oss en ny tur. 12 – 22 mai skal vi nedover igjen. Før vi skal ha sein ferie til sommeren og skal nyte 3 uker fra ca midten av august.

 

I november (14) kjøpte vi oss ny bil, og vi valgte oss nok en elekstrisk bil. Huyndai Kona . Vi er veldig fornøyde, bilen var helt ny, lang rekkevidde, oppvarmede og innebygd vifte i skinnsetene osv. osv. Den gamle Forden fikk vi heldigvis solgt for en liten sum. 

 

Så kom jula, og tradisjon tro ble det strikket litt til da. Petter og Kristine (barna)  fikk begge islendere til jul, samt at Knut (mannen) også har fått det. Barna sine er strikket etter Viking garn sitt mønster i Merinoull, mens Knut sin er strikket etter Sandnes garn sitt mønster i Per Gynt. 

Alle tre mottakere ble veldig fornøyde. Selv fikk jeg masse fint til jul, smykker, god vin, bøker, gavekort +++

Det er blitt enda mer strikk, og endelig ble jeg ferdig med kjolen jeg har strikket på lenge. Har også strikket med en genser, Luna genser.

 

Akkurat nå strikkes det en kofte, Valdreskofte, til Knut og en Nancyjakke til meg selv, Ikke så my igjen på Nancy, men noe mer igjen på kofta til Knut.  

Nå må det strikkes litt til her, håper dere fortsetter og ta turen innom. God tirsdag og fortsatt en strikkelig fin uke til dere alle!

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.