Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Snart adventstid!

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 20. november , 2020 kl. 17:25

Hei! Er dere klare?  Er jeg klar? Ja, jeg er vel det. Det blir  som vanlig advenstpynting her neste helg. Det blir koselig, da kommer det opp lys både ute og inne. Vi kan trenge det nå, her hos oss er det veldig mørkt nå. Ingen snø som lyser opp heller. Adventstiden pleier å være fylt av julegaveshopping og andre juleforberedelser. I år skal jeg forsøke å kjøpe masse på nett. Kan jo være lurt det i disse  koronatider, selv om den lokale handelsstanden også trenger vår støtte. Håper dere alle er friske og ikke har vært plaget av dette viruset, og at det fortsetter slik. Vi må bare være flinke til  vaske hender og holde avstand.  Det er vel de 2 aller viktigste forhåndsregler man kan ta. Ellers er jo julegaveproduksjonen i gang!

Så Garnius hadde Woolevo til kr 19,- pr nøste – og det er billig!!! Spares der det spares kan. Garnet er merinoull og helt nydelig å strikke med. Har handlet en del nøster i babymerino, men mottok 2 esker med «ren lykke» forrige fredag.  Denne gangen Soft merino. Bare se her!

Jeg er godt i gang også. Bolen har jeg strikket til opp under ermene. Ermene er det ikke så mye igjen på heller. Gleder meg til å sette ermene på og begynne med mønster. 

 

Ønsker dere alle en riktig god helg! Hold dere friske!

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.