Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Fint vær ute, til å være inne i!

Kategori: Strikk og lignende | 8 kommentarer » - Skrevet lørdag 20. februar , 2016 kl. 11:31

Hei og god lørdag til dere alle. Koser meg inne foran peisen, ute snør det VÅTE snøfiller. Jeg er ferdig med handling av mat til helgen og skal bare være inne og kose meg resten av dagen.

Fikk en morsom forespørsel på torsdag av Line på Kniplingen. Hun lurte på om jeg kunne tenke meg å lage en kolleksjon for Kniplingen av f.eks pulsvarmere, ørevarmer/skjerf og leggvarmere. Notere ned oppskrift slik at det kan være til salgs i butikken. Det vil da bli Heges Design/ Hegeserien. Jeg tenkte litt som Pippi: » dette har jeg ikke gjort før, det klarer jeg helt sikkert» . Det vil si, jeg har jo strikket uten mønster og oppskrift før da. Men kun til «husbruk og ikke lagd noe som skal selges. Dette blir skikkelig spennende. Hvis jeg får til dette kan det kanskje bli mer, f.eks sommergensere/topper.

Dro torsdag ettermiddag til butikken og fant meg noe garn. Jeg valgt Puno fra Rauma og Beo fra PT design.
Skal bruke Beo som effektgarn. Prøver å lage det så enkelt som mulig, uten at det blir kjedelig, slik at «alle» kan klare å strikke det.

12735802_10153783926895041_1651428161_n12746266_10153783926910041_2023176996_n

 

I går startet jeg med første pulsvarmer :) Legger ut bilder etterhvert som arbeidet skrider fremover. Oppskrift kommer etterhvert for salg hos Kniplingen Garn & Broderi.

Ønsker dere alle en fin lørdag, kos dere med hva den en måtte være. Her blir det design, strikk og
tv-sport :)

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Heisan.
  Wow så kult å bli spurt om å lage kolleksjon. Blir spennanes å følge med. Du e så flink så det blir sikkert større plagg etterhvert.
  Her va det sol ig kaldt og fint i går. I dag e det et par pkuss og stormorkan ute, godt innevær m.a.o.
  Æ har ikke hode helt på plass for tia. Blei vekt av Vidars alarm kl 8 i mårrest. Tenkte med mæ sjøl; for en tufs som har alarm på en søndag mårra. La mæ og sove videre og våkna kl 11. Sto opp og ingen Vidar og se, og bilen va borte. Hmmmm kor e han tenkte æ. Venta en halvtimes tid og fremdeles ingen gubbe. Måtte ringe og høre kor i huleste hsn va. Æ e jo på vakt, sa han. Og selvfølgelig e han på vakt, æ visste jo det. Jaja, ikke greit å ha kontroll hele tia……
  Du får ha en super søndag.
  Klem

  • strikkehege sier:

   Hei Bente! Og ja, kjempemorsomt. Tusen takk, blir spennende å se hva jeg kan klare å «knote» sammen og ned på «papiret.Har lagd oppskrift til pulsvanter, samt strikket 1. Nå er jeg i gang med leggvarmere. Føler meg litt kreativ da :) Skikkelig spennende og ikke minst morsomt med litt annet» strikkearbeid». Her er det mye bedre vær i dag, noen få grader pluss og sol, dvs ikke såååå mye sol lenger nå, ser ut som det er i ferd med å skye over, noe som er i tråd med hva som står på yr. Av en eller annen merkelig grunn har jeg så vondt under den ene foten, så jeg holde meg nok inne i dag også. Skjønner godt at hodet ikke her helt på plass, men flirer litt også da når jeg leser hva du skriver…Men som du sier, ikke greit å ha kontroll og styr på alt, spesielt ikke nå for tiden. Håper det blir gode og fine dager for dere i nord på alle måter, og at du klarer å koble av med strikk og kos i en vanskelig tid. Tenker på deg og dine. Stor klem fra sør

 2. Anne sier:

  Gratulerer til å lage en kolleksjon til Kniplingen, Hege. Det blir nok kjempemorsomt og spennende. Jeg Skal følge med på Heges design /Hegeserien 😉Jeg gleder meg til å strikke Marthejakken igjen og håper jeg får kjøpt garn til uken som kommer. Kos deg med søndags strikking og så snakkes vi snart igjen 😃

  • strikkehege sier:

   Hei Anne. Så koselig med en kommentar her på bloggen min. Og tusen takk, ja det bli kjempespennende. Blir ikke noen avanserte greier, poenget er jo at Kniplingen skal selge mest mulig av både oppskrift og garn, så jeg prøver å gjøre det enkelt. Håper helgen di. Har vært bra, og at du får en fin mandag. Så krysser jeg fingrene for at du er i gang med jakken midt i uka. Lykke til, gleder meg til å se resultatet. Stor mandagsklem herfra 😍

 3. Helena sier:

  Lykke til med mønster og strikk til Line. Vi har flyttet til hus I Spydeberg, bodde I leilighet innen. Hva sier mannen at du strikker så mye?

  • strikkehege sier:

   Hei Helena, så koselig å høre fra deg. Og tusen takk. Det var lenge siden. Flyttet, så bra da. Trives dere? Sikkert deilig med hus :) Mannen min syns forøvrig det er fint med strikking :)

   • Helena sier:

    Trives veldig bra. Frivilligsentralen har strikkeklubb og det finnes 2 garnbutikker her. Bondelaget har også håndarbeidskvelder. Blir ikke mye strikking på meg, men når vi er ferdig med at pakke opp kartonger kan det kanskje bli en genser.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.