Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Ferdig!!! – Finished!!!

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet søndag 31. mars , 2019 kl. 11:19

SPONSET INNLEGG! – SPONSORED POST!

Ja, da er jeg altså ferdig, ikke mulig å gå glipp av det med den overskriften. Altså, ferdig med koften «På kryss og tvers» fra boka Wiola kofter av Kristin Wiola Ødegård. Garnet jakken er strikket med har jeg vært så heldig å bli sponset med av http://ritohobby.no . Den er strikket i Infinity Heart  babymerino som er så mykt og deilig. https://ritohobby.no/1370-infinity-hearts-baby-merino. Knappene er også fra Rito hobby , heldig meg :) 

Finish with my jacket with Norwegian pattern. The name of the pattern is Crisscross bye Kristin Wiola Ødegård, a Norwegian designer. Lucky me, I got the yarn from http://ritohobby.no 

I knitted the jacket in /ritohobby.no/1370-infinity-hearts-baby-merino, it is so soft :) The buttons is also from Rito Hobby.

 

Her, midt oppe i monteringen! During assembly the jacket!

Ferdig med å sy på bånd, båndet er kjøpt i Vilnius. Beregnet ganske bra hvor mye jeg trengte, på bildet til høyre er det som ble igjen. The woven ribbon, bought in Vilnius, is attached. Not much left !

Gleder meg til å bruke denne :)

Looking forward using this :)

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Hallo
  Den kofta blei bare helt utrulig flott. Æ blir imponert rett og slett over kor flink du e.
  Har du no nytt prosjekt på lur??
  Her nord holder vi på å snø ned. Det har kommet minst 50 cm snø i helga, minst! Vi blir helt fortvilt no. I går måkka æ to ggr pluss at Vidar va ute med freseren. Det værste ê at Siri sin klasse skal på snøhuletur mandag til tirsdag. Men det spørs om dem ikke må ligge i telt pga stooor snøskredfare. Og ho som har gleda sæ til dette i et år.
  Ja ja, vi får vel vår vi og en vakker dag.
  Kos dæ no med løvsprett og fuglekvitter .
  Nedsnøddklem fra nord….

  • strikkehege sier:

   Hei Bente. Så koselig å høre fra deg. Og Tusen Takk :). Må innrømmes at det er noe nytt på gang. Skal teste ut dette bærekraftige garnet som jeg kjøpte for ikke så lenge siden. Her har det vær en fin dag. Sol og nesten ingen snø igjen. I dag har vi gått tur langs sjøen, ved Hvervenbukta, som ligger kun 10 min unna med bil. Har også sittet ute i solen i to timer. Det skal sies at vinterjakkene var på , da det var litt kald vind. Håper virkelig det blir noe av denne turen, men sikkerhet først. Jeg krysser armer og ben. Blir nok vår hos dere også ja, bare å glede seg. Vårlig og snøfri klem fra sør.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.