Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

New project – nytt prosjekt

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet søndag 7. april , 2019 kl. 15:23

Nytt prosjekt på pinnene. Nytt garn testes ut, et bærekraftig garn laget av bambus og tencel fra Hobbii. Garnet er supermykt og med en silkeaktig glans, håper på et bra resultat. Denne gangen er det «Høstruta» som skal strikkes. Enda et design av Kristin Wiola Ødegård. Hva har dere på pinnene denne søndagen?

 

New project in motion. Trying a new yarn, it is sustainable made og bamboo and Tencel from Hobbii.no. The yarn is supersoft end shines like silk. Hopefully the result will be good. I am knitting a jacket called «Høstruta » ( Autumn window) by the norwegian knitting designer Kristin Wiola Ødegård.  What are you knitting this sunday?

God søndag til dere alle!  Happy sunday!

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Heia
  Så spennanes med nytt og uprøvd garn. Glede mæ til å høre korsn det e.
  Æ «slit» no fortsatt med teppet til Petter. Det tar æ ikke med på hytta til påske, for stort å drasse på…. Skal strikke cortinagenser til ei venninne, tenke æ kjøpe garn før påske og starte på den. Og så har æ et pledd æ strikke på på hytta, ligg i strikkepuffen min der, kanskje æ blir ferdig med det u påska.
  Ha det fint så lenge. Klem fra nord

  • strikkehege sier:

   Heia,ja veldig spennende med dette garnet. Det teppe er jammen mye jobb, blir godt å få det ferdig tenker jeg. Cortina ja, de er så fine. Blir deilig å starte på noe nytt, vil jeg tro? Har ve ca 10 cm igjen får jeg skal starte på ermene på høstruta. Her blir det hjemmepåske, håper på godvær med 2 sifrede temperaturer. Kanskje det blir utestrikk? Men først jobbe mandag, tirsdag og onsdag. Klem fra sør😘

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.