Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

1.mars, første «vårdag» og her laver snøen ned

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet søndag 1. mars , 2015 kl. 10:24

God søndag til dere alle. Ja i dag er det første vårdag, men her på Greverud er det ikke mye som minner om det. Våt snø kommer ned og det legger seg ett hvitt lag overalt. Ja ja, det blir jo lyst og pent da. I går var det en del sport på TV og vi må jo si oss ganske fornøyd med medaljefangsten i VM på ski så langt. Johaug og Bjørgen imponerte som vanlig. Blir spennende å se om Bjørgen kommer til å fortsette etter denne sesongen. Etterpå er det 5-mila, spørs hvordan det går for de norske. Jeg blir ikke veldig overrasket om gullet går til Sverige idag.
VMfalun

Med flere prosjekter på en gang, er det liksom ingen som går veldig fort. I går konsentrerte jeg meg om sokkene, det skal jeg nok gjøre i dag også. Slik at jeg blir ferdig hvertfall med det første av 3 par snart.

Har startet på helen, så da er det jo ikke så mye igjen.

IMG_5875

I dag er det reker og kongekrabbe på menyen her, skal lage to dipper til det. Tror det blir godt. Fant en oppskrift på nettet og fikk tips om den andre av en av de ansatte i butikken her vi bor. Spennende å prøve noe nytt.
Den ene er 1 beger kesam, 1 glass lodderogn, 1 chili, dill og en sjarlottløk. Så er det 1 beger creme fraiche, blandes med majones, hvitløk, sitron og dill. Håper det blir bra.

Ønsker dere alle en super søndag, og lykke til på 5-mila :)

Annonser

Kommentarer

 1. Greta sier:

  Hei. Ja det har vore spennende dager å følge med i VM. I går var det kjekt med 3 mila, men enda meir spennende i laghoppingen. Det var tøft.
  Det blir flotte sokker du lager. HAr laga mange no. Blir du ikkje lei av å strikke dei samme så mange?. Skal ha oss ein liten luftetur før 5 mila starter. Ha ein fin søndag videre

  • strikkehege sier:

   Ja, enig. Hoppgutta gjorde det kjempebra :) Og takk, jo blir jo litt lei, må innrømme det :) Men når Pilatesjentene spør, klarer jeg ikke si «nei».

 2. Kristine sier:

  Da ble det norsk gull i dag også, tjoho! :) Syns det går fort jeg, selv om du har flere prosjekter gående! Ha en super ettermiddag og kveld <3

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Kristine. Det samme til deg. Ja, angående gullet. Er det mulig. Makan til sluttspurt av Petter Northug…tror jeg ingen noengang har sett.

 3. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Heia Norge og Petter. En fantastisk mann!!! No blir det tre daga hvile før VM i skiskyting….. Gubben og ongan blir en smule frustrert over sportsfrua. Her går det i kyllingstrikk, så både mariusen og Kenai kjolen har fått lide.
  Åja, Mmmmm sir æ om middagen din!!!! Hei hå

  • strikkehege sier:

   Hei Bente, og takk for kommentar her på bloggen min. Alltid så koselig å høre fra deg.

   Ja, skjønte ikke at det kunne gå an jeg. Akkurat da jeg hadde «slått med til ro» med at det ikke ble noen medalje til Norge på 5-mila, kom Petter i 110….Er umåtelig imponert :) Middagen ble veldig bra:) de dippene kan virkelig anbefales. Lagde riktignok 1/2 «dose» av hver. Ingen av «ungene» liker skalldyr her i huset. Så da var det bare til Knut og meg. Da er det bare å lade opp til torsdag. Skiskyting er alltid spennende. Så får vi håpe de norske er i form. Er liksom ikke så morsomt å se på hvis de ikke er der «oppe». Ha en super mandag.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.