Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Fredag, VM-gull på stafetten og helg

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet fredag 27. februar , 2015 kl. 16:51

Da var gutta i mål , og vel så det. Ble jo ganske spennende, men Petter Northug jr. dro det i land. Satt selvfølgelig «klistret» til skjermen og fulgte med. Strikketøy og VM er perfekt kombinasjon. Fikk for en tid tilbake bestilling på flere par med «pilatessokkene» og på onsdag fikk jeg garnet som jeg hadde bestillt. Er derfor i gang med det 10. paret.

IMG_5865

IMG_5869

IMG_5870

Det går fremover, men i kveld skal jeg til min beste venninne. Så da er det ikke sikkert det blir så mye strikking. Satser mest på skravling og rødvinskos. Men tar det med da, tilfelle jeg får strikkeabstinenser. Fikk ikke strikket i går kveld heller, da var jeg ut på middag med min kjære søster.

Ønsker dere alle en super fredag, dere skal vel se på VM kanskje? Og hva med strikketøyet, er det i nærheten?

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Heia Norge!! Satt klistra æ og. Det blir mye sokkestrikking på dæ…. Skal strikke, montere høner og kyllinga, tove og se på sport i helga. Og så e det utfor – digge det!! Kos dæ i kveld.

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Bente. Kvelden ble veldig bra, kanskje litt mye rødvin? Kjennes litt slik ut i dag :P Ja ,ja, det går seg nok til. Snart er det litt mathandling før jeg benker meg foran TV`n kl 13. Da er det jo 3-mila for jentene. Spennende blir det:)

 2. Kristine sier:

  Heia Norge :) Kos deg masse i kveld!

 3. Og mer gull blir det vel i dag :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.