Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Happy søndag

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet søndag 29. oktober , 2017 kl. 12:53

Hei alle der ute. Lenge siden siste innlegg nå, ikke at jeg på noen som helst måte har sluttet å strikke. Men med full jobb + pilatesjobben er det til tider hektisk. Må innrømmes at strikking står høyt på lista over hva jeg skal når jeg først skal slappe av :)

Det har skjedd en del siden siste innlegg. Jeg har bl.a. vært på sykurs, har en (liten) drøm om å kunne lære meg å sy enkle plagg. Sykurset jeg gikk på var her i nærheten, hos Ena Design. Anne, som «er»Ena var kursholder og kurset var hjemme hos henne i koselige omgivelser. Vi lært masse om mønstertilpassing og andre ting som er viktig å vite når det skal sys. Jeg har i tillegg kjøpt meg en ny symaskin , det er en overlock. Fancy greier det. Syr og klipper stoffet på en gang, og et must hvis man skal sy i jerseystoffer.

Kurset gikk over to helger, lørdag og søndag. Startet på en kjole i grå velour og planen er at den skal bli ferdig, jeg må bare ordne meg syrom først :P Så foreløpig går det i strikking.

 

Har jo noen prosjekt der også, og er såvidt i gang med litt julegaver i tillegg til andre ting.

Deltok i fjor på Wiolas ventetid, er ikke helt ferdig enda!!! Men det er planen da. Har jo ikke så mye igjen. Litt usikker på fargene, må inrømmes.

Har selvfølgelig meldt meg Wiolas adventstrikk dette året også. Har også handlet garn, denne gangen fra Danmark. Holstgarn.dk. Superfint ullgarn i fantastiske mang lekre farger. I tillegg veldig billig.

 

Her er mine farger, så er det bare å glede seg til mønsteret «slippes».

Strikker også på to gensere om dagen, en til Petter og en til Kristine. Jeg strikket setesdalgensere til min mann og meg ca i 1990, disse er fortsatt like fine og inspirert av disse ønsker Petter seg en også.

 

Kristine sin genser er en helt enkel genser i alpakka (fra drops) . Håper den blir passe, da er planen å strikke en til i en anne farge. Garnet er allerede kjøpt.

Her er det nydelig vær i dag, så nå skal jeg ut en liten tur å få litt frisk luft. Ønsker dere alle en super søndag.

 

 

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Heisann i sør.
  Ikke lite du har å henge fingran i skjønne æ. Multitasking på høyt plan. Litt av en symaskin du har kjøpt. Vil nok gjøre jobben mye greiere med en sånn en.
  Her strikkes det jevnt og trutt. Strikke tovavotta , kluta og håndklær som Siri skal selge til inntekt for klassetur. Tunika og sjaltil mæ, og så har Petter ønska en genser i Pus og Siri ønske en til marygenser i drops air.
  Og i dag kom vinteren endelig til nordnorge. Nån cm med snø kom i natt og i dag, og det blei så lyst og fint ute.
  Du får ha det riktig fint der sør. Klem

  • strikkehege sier:

   Hei Bente, så koselig å høre fra deg. Her er det nok å gjøre ja. Har jo egentlig ikke tid til å jobbe😂. Men pengene må vi jo ha, strikker på så godt det lar seg gjøre. Alltid kos å strikke til barna da, høres ut som om du også har nok😀. Snø!!! Det var nå tidlig, syns jeg. Godt jeg bor her «nede». Stor klem fra sør

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.