Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Onsdag og tid for strikkekafe

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet onsdag 14. januar , 2015 kl. 08:26

Hei og god onsdag til dere alle. I dag skal jeg på strikkekafe i Ås , nærmere bestemt i garnbutikken 2 rett & r vrang. Det er alltid koselig å sitte sammen med andre strikkere å skravle, utveksle erfaringer samt ett perfekt sted dersom man trenger hjelp til noe.

Snart, snart snart er jeg ferdig med Pilates sokkene, ikke til å unngå at jeg er litt lei å strikke på disse nå, er på den 14 sokken. Etter det har jeg 1 – 2 par igjen. Det siste paret ( som er til meg, blir nok ikke strikket riktig ennå) . Når disse er ferdige skal jeg vie litt tid til Liverpool jakken. Samt starte på den syregul/grønne skappelgenseren med fletter. Gleder meg til det.

Siden jeg var så heldig å få gavekort til jul i en garnbutikk, har jeg bestilt mønster holder. Bare såååååå kjedelig at den er utsolgt fra leverandøren. Dersom noen har tips om andre steder man kan få kjøpt dette, til en ikke altfor høy pris, håper jeg å høre fra dere.

Var innom butikken i går, i håp om at de kanskje hadde fått den inn. Men , nei…. det hadde de ikke. Fikk derimot med meg «knitPro» pinner str 4,5 , 15 cm lange ( eller kanskje korte) . Så nå bruker jeg de til sokkene jeg holder på med. Her ikke helt bestemt meg ennå om jeg syns de er bedre en karbonpinnene på 20 cm. Har dere prøvd begge? Hva er deres erfaring?

IMG_5417IMG_5419

Kom forresten over en smart måte å nøste opp garn på, legge ved en link her. Har ikke selv prøvd den enda, men det ser helt genialt ut.

http://tusenideer.no/har-du-laert-deg-noste-opp-garn-pa-denne-maten-det-eneste-verktoyet-du-trenger-er-en-tom-dorull/

Ønsker dere alle en super onsdag. Setter veldig pris på at dere titter innom bloggen, legg gjerne igjen en kommentar.

Annonser

Kommentarer

  1. Kristine sier:

    Håper du koste deg på strikkekafé <3

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.