Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Vinter på Greverud

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet søndag 11. januar , 2015 kl. 16:18

Hei og god søndag til dere alle. Her har det blitt vinter igjen, noe jeg liker. Pent og hvitt er det ute. Har vel kommet 5 – 10 cm med snø, så da er det bare å håpe at det holder seg kaldt nok. Vil ikke at snøen skal forsvinne med det første.

IMG_0275
Måtte bare ta med ett bilde av Ronja i snøen. Bildet er tatt av min datter Kristine.

Helgen har blitt brukt til avslapning, som tv-titting, strikking og kos med god mat og drikke. I dag har jeg festet tråder til den store gullmedaljen. Så nå er alle tråder på de første 6 parene med Pilatessokker festet.

IMG_5410

Da er det bare å legge opp til neste par,så jeg får levert alle parene til de flotte Pilates jentene. Har som alltid begynt å tenke på neste prosjekt. Vel jeg skal jo strikke på Liverpool jakken, men trenger også noe ved siden av. Så får vi se hva et blir. Har ganske masse garn på lager her, så jeg har litt å velge i.

Ønsker dere alle en fortsatt fin søndag. Kos dere videre :)

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Så flink du er, med seks par sokker var det sikkert maaange tråder å feste! og Ronja er så fiiiin <3 Håper du får en kjempefin søndag videre <3

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Kristine <3. Det var en del tråder ja, men det gikk ganske greit. Så på Tour de Ski samtidig. Ikke at det var så kjempespennende, men alltid morsomt å se på år de norske gjør det bra. Og takk det samme <3

 2. Anne sier:

  Så flink du er, hva har du tenkt på som neste prosjekt?

  • strikkehege sier:

   Å, tusen takk, Anne :) Litt usikker. Har jo Liverpool jakka. Kanskje blir det syregrønn skappelgenser til meg selv? Eller ett par kluter. Fikk så fin «klutebok» til jul. Må teste ut noen av oppskriftene der. Tror jeg da skal prøve å strikke 2 på en gang .

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.