Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Nytt garn, nytt prosjekt….

Kategori: Strikk og lignende | 7 kommentarer » - Skrevet tirsdag 21. april , 2015 kl. 08:33

Hei og god morgen. Ja, du leste riktig, har kjøpt nytt garn. Også jeg som ikke skulle kjøpe noe nytt før jeg skulle på tur? Ja,ja. Mer om dette litt lenger ned i innlegget.

I går var det bare ett fantastisk vær, med kvikksølvet opp til 23 grader og sol ble det godt og varmt. Selvom jobb og noen andre ærend stod på programmet fikk jeg sittet litt i solen og strikket. Så varmt var det faktisk at antrekket var shorts og bikini. Ser ut som været blir like bra idag, så da blir det nok litt solstrikk i dag også. P.g.a varmen de siste dagene har det virkelig eksplodert i naturen. På bare 2-3 dager har bjørka blitt grønn, det er nesten så man kan se at det «springer».

Var jo så heldig å få gavekort på en garnbutikk i Ski til jul, av min beste venninne. I går brukte jeg resten av det. Har kjøpt litt pinner o.l. fra før, så noe hadde jeg allerede brukt.

Har kjøpt inn Mandarin Petit fra PT. Skal strikke en «Leila Hafzi» genser. Siden jeg er medlem av Ski kundeklubb er det denne uken 20 % rabatt på bomullsgarn fra Sandnes og PT. Kunne jo ikke la den sjansen gå fra meg.

Her er genseren jeg skal strikke.
IMG_6327

IMG_6324

IMG_6325

Genseren skal strikkes på tvers, det har jeg ikke gjort før. Blir spennende.
Tror det blir kjempefint, ikke noen stor overraskelse at farven ble rosa akkurat. Mangler forøvrig den mørkeste rosa, men må prøve å bli ferdig med den hvite genseren først.

Har nå felt av til ermer ( skal være raglandsfelling) så i går kveld startet jeg på første erm. Ikke kommet så langt, men har hvertfall startet.
IMG_6329

Har bestemt meg for å strikke en erm om gangen. Hadde ikke nok vaiere akkurat nå til «magic loop». Ja ja, sånn er det når man har flere prosjekter på en gang. Og la dere merke til at jeg ikke kalte det UFO? Planen er nemlig at jeg skal bli ferdig med alle påbegynte prosjekter forholdsvis snart.

Håper dere alle får en super dag, og at dere nyter strikk og livet ellers uansett vær.

Har dere noen prosjekter i tankene?

Annonser

Kommentarer

 1. Anne sier:

  Hei Hege. Lenge siden sist jeg var innom bloggen din. Ser at du har vært veldig opptatt med både nye strikkprosjekterer, innkjøp av nye hagemøbler og blomsterbed ;) Ser veldig koselig og fint ut…alt sammen. Kommer veldig gjerne og prøvesitter sofaen deres….men kun hvis jeg får en kaffelatte… Hi hi. Ha en flott dag idag….klemmer

  • strikkehege sier:

   Å, tusen takk, Anne. Ganske opptatt ja, hi hi. Ble veldig fornøyd med både blomsterbed og møbler. Du skal selvfølgelig prøvesitte sofaen, og klart du skal få kaffe latte. Eller hvis det er fint og varmt vær, og du kommer uten bil så kanskje du til og med kan få en GT eller ett glass vin. Hi hi. Håper dagen din har vært strålende. Vi snakkes snart. Klemmer :)

   • Anne sier:

    Jaaaada, kommer gjerne jeg …både på kaffe, GT og vitvin ;)
    Håper vi får til en dag om ikke alt for lenge :)))

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Her e grana grønn og temperaturen e fem…. Plenen e hvit.
  Ser superlekker ut den toppen, of fargan. Kunne æ og tenkt å strikke. Kor æ får tak i oppskrifta??
  Har man gavekort og det e prosenta og hente, da har man jo ikke no reellt valg spør du mæ…..
  Spent å se om du klare å ikke lage ufo av gensern.
  Æ strikke no på det samme, og syr på kostyman. Dugnad i dag og i mårra. Og så e det bare å vente på forestilling!!
  Kos dæ og bli no ikke solbrent!!
  Klem

  • strikkehege sier:

   Hi hi, ikke værst at grana er grønn da. :P Tror det nye prosjektet blir bra, gleder meg allerede til å starte. Oppskriften står i Sandnes Garn sitt «Leila Hafzi» hefte . Volum 4, bomull Dame. Litt spent på dette med ufo jeg også, noe som taler til min fordel er at jeg mangler garnet jeg skal starte den nye genseren med. Så då blir det hvertfall strikking på den hvite. Er litt over halvveis på første erm så det går jo fremover. Har strikket en del i dag, i solsteken. Blir nok ikke like mye i morgen. Da skal jeg til frisøren. Tar nok med meg strikketøyet dit også. Er imponert over deg som syr kostymer, jeg kan IKKE sy. Har riktignok symaskin, men der stopper det nesten opp. Du får ha en fortsatt fin kveld, det som er igjen av den. Så håper jeg snøen minker masse fremover, så du kan finne frem vårskoene og rydde bort vintersko. Klem

 3. Kristine sier:

  Blir sikkert bra med genser på tvers, og fargene er jo sååå fine og sommerlige :) Masse fint i Leila Hafzi-heftet!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.