Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

2 UKER IGJEN!

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet søndag 19. april , 2015 kl. 13:21

Hei og god søndag til dere alle. Her på Greverud har vi ganske bra vårvær, så om ikke så lenge skal jeg prøve å sette meg litt ut med strikketøyet. Det er riktignok litt disig, men håper at et snart blir klarere. På formiddagen i dag har vi prøvd å lage ett nytt blomsterbed i hagen. Hentet noe store stener på en fyllplass som avgrenser beddet mot plenen. Har slengt ut en del frø, så får vi se om det kommer noe annet opp enn bare ugress. Vet ikke helt om det er måten å gjøre det på, noen gartner er jeg ikke. Syns det foreløpig ser bra ut hvertfall.

IMG_6316

Kommer det ikke noen blomster, får vi kjøpe noen.

Om to uker skal jeg på tur. Jeg er ganske sikker på at jeg skal kjøpe garn. Hvor ferden går røper jeg ikke riktig ennå, men følg med. Snart kommer ett innlegg hvor jeg forteller.

Ellers gikk det bra med havemøblene som jeg skrev om i forrige innlegg. Ikke rart Kristine og jeg ikke klarte å skru det sammen, vi hadde fått feil deler i esken. Torsdag dro jeg og hentet begge sofaene, ferdig montert. Pga størrelsen var jeg nødt til å kjøre 2 turer ved henting av sofaene. Siste gangen spurte jeg om jeg kunne få noe for «tort og svie». Jeg hadde jo tross alt vært der 3 ganger mer enn det jeg skulle, for ikke å snakke om all tiden jeg hadde brukt. Og jeg fikk, 1 led kubbelys, 3 sjokolade plater samt store flasker med shampoo og balsam. Hi hi, man får ikke noe hvis man ikke spør. Vet dere, slike led-kubbelys var veldig fint, siden det kostet kun kr 19,90 pr stk dro jeg likegodt ut på lørdagen å kjøpte 7 lys til. Så nå har vi 2 grå, 4 rosa og 2 blå.
IMG_6303

IMG_6288

Det ble bare såååå fint. Nå har vi også fått prøvd det skikkelig og alle syns det ble bra.

Håper det blir vær til å nyte noen deilig soltimer med strikketøyet her fremover.

Ellers står hvitveisen i full blomst fortsatt her, det kan vel ikke bli mer vår enn en et par buketter med hvitveis?
IMG_6317

Strikker videre på min hvite genser, og jeg har startet halsfelling, tror kanskje jeg i dag eller i morgen kan starte på ermer. Kanskje jeg strikker de på likt med «magic loop». Hvis jeg har lang nok vaier liggende da. Minuset med flere prosjekter på en en gang er at vaiere man kanskje har bruk for, sitter på andre prosjekt.

IMG_6314

Nå ser jeg solen blir sterkere og sterkere, så da bærer det ut i sofaen. Håper dere har vær til å nyte strikketøyet ute, hvis ikke nyter dere kanskje strikketøy inne? Hva strikker dere på ?

Ha en strålende søndag alle sammen.

Annonser

Kommentarer

 1. HL sier:

  Så fint det blir ute hos deg nå!

 2. Kristine sier:

  Så fint innlegg mamma :) blir spennende å se om det blir noen blomster i bedet!

  • strikkehege sier:

   Takk, Kristine. Ja, tror kanskje vi må plante noen stemor også. Tar jo litt tid før det eventuelt blir noen blomster.

 3. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Endelig e æ klar til å lese og kommentere. Har hatt ei fantastisk helg i Tromsø. Jentn synes det va sååå gøy å være balljenter og gjør det gjerne igjen. Men det var en hustrig fornøyelse, ca 3 gr (pluss) og regn. Samme i dag. Men det tine….
  Blei skikkelig lekkert m nye utemøbler, æ likte fargan.
  Du e jo like flink i hagen som mæ. Har ett blomsterbed med fullstendig kaos. Men æ står altså ikke med ræva i været og luke og styre, så det får bli som det blir.
  Blei ikke mye strikking i helga, så no skal æ strikke litt og sy litt på kostyman. Inne, med tv på!
  Du har vel fortsatt godvær, så du får kose dæ m gensern i nymøblan.
  Ha det solstrålende

  • strikkehege sier:

   Hei Bente! Takk for koselig kommentar. Så morsomt for småjentene, tipper det var noe som var litt «starstruck» da :) Men det hørtes ut som en kald fornøyelse, her er det faktisk sommertemperatur i dag, 22 grader viser gradestokken nå. Har ikke hatt tid til å sitte i møblene ennå i dag, vært på jobb og gjort noen ærend. Men nå skal jeg snart ut med strikketøyet.

   Når det kommer til min «grønne fingre» er det nok andre som har mere grønnfarve på fingrene enn meg. Er ikke noen lukefantast jeg heller, og da blir det jo litt av hvert i beddene. Er spent på hva som kommer opp i dette nye beddet, om det blir noe i det hele tatt. Ja ja, det vil tiden vise. Kose deg meg strikk, sying og TV . Ha en fortsatt strålende dag.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.