Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Nydelig vær på Greverud

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet torsdag 16. april , 2015 kl. 08:54

Hei og god morgen, etter en dag i går med vekslende vær. Viser værgudene seg fra sin beste siden nå denne morningen. Det er riktignok kaldt, minus 1,6, men de lover at det skal bli varmere i løpet av dagen.

I går var jeg på Europris, kjøpte inn litt frø til sommerblomster som skal såes i ett bed jeg skal lage, i tillegg kjøpte jeg nye hagemøbler. Hvis noen har sett vår/sommer katalogen 2015 fra Europris, så er det sofagruppen avbildet på forsiden jeg kjøpte.

IMG_6280
Her avbildet i butikken.

Lesset alt inn i bilen og pakket ut hjemme. Kristine hadde fri/studiedag så hun hjalp meg. Føler jeg har ganske «dreisen» på slike ting, men ble mer og mer irritert over å ikke klare å skru dette sammen. Etter 1,5 time ( ganske tålmodig syns jeg) ringte jeg butikken og sa jeg ikke fikk det til. Ble spurt om jeg kunne lempe alt i bilen å komme, så skulle de fikse det for meg.

Skulle jo gjerne hatt med meg det ferdig montert tilbake, men de i butikken fikk det heller ikke til. Litt bra det også, da var det ikke meg det var noe «galt» med. Så håper jeg at jeg får en tlf nå på formiddagen hvor de forteller at jeg kan komme å hente det. Tror det må ha vært noe feil i den esken vi fikk, blir spennende å høre hvordan de har løst det.

Bordet står no hvertfall her, klart til bruk.
IMG_6282

Kanskje jeg kan strikke litt ute i den nye sofaen i dag? Det hadde vært så fint :)
I forrige innlegg skrev jeg at jeg hadde ca 10 cm igjen før jeg skulle starte med felling til halsen, men da hadde jeg ikke lest oppskriften heeeeelt. Det stod nemlig at jeg skulle strikke 35 cm FRA vrangborden, mens jeg trodde de 35 cm var til og med vrangbord. Så da var det «plutselig» 8 cm lenger . Ja , ja, strikket litt i går, tror det nå er ca 5cm igjen Kanskje jeg kan starte felling i kveld?

Håper dere også har fint vær, der hvor dere er, og har anledning til å nyte det, med eller uten strikketøy.

Hva strikker dere på idag?

Snart skal jeg ut å reise. Vil fortelle om det en annen dag. Men jeg kan røpe så mye at jeg tror jeg kommer til å få ett økt garnlager etter turen . Hi hi, akkurat som jeg trenger mere garn.
IMG_4108IMG_4030IMG_4019IMG_3816IMG_2902

IMG_2744

IMG_2585

IMG_3479

IMG_3142

Og dette er ikke alt :P Er det slik hjemme hos dere også?

Ha en strålende torsdag alle sammen.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Flott sofagruppe. Spent på om butikken fikse montering…..
  Godt du leste oppskrifta skikkelig før felling. Ellers hadde du vel fått v-en nede i navelområdet….
  Vi har og nydelig vær i dag. Sitter ute å strikke og løse kryssord. Sååå deilig. Og så smelte snøen.!!!!
  Noe æ spent på kor du skal dra å hamstre garn, nåkka vi aldri får nok sv.
  Har vært endel på dugnad med kulturskolen og har tatt syjobb med mæ hjem. Så snart e det frem med nål og tråd.
  Ha en superduper solskinnsdag!!

  • strikkehege sier:

   Hei Bente :) Takk, ja sofagruppen ble veldig bra. Ikke rart at Kristine og jeg ikke klarte å montere, det var feil i «pakken». Fikk hentet det ferdig montert i går. Og det ble bare såååå koselig. For «tort og svie» fikk jeg 2 sjokoladeplater, 1 shampoo og 1 balsam samt ett kubbe ( led) lys. Lyset var så fint at jeg var ute i morges å kjøpte flere :).
   har vel hørt at man bør lese gjennom hele oppskriften før man starter å strikke. Er ikke så flink til det jeg. Men veldig glad for at jeg leste «i tide». Kjedelig hvis v-halsen hadde havnet nede ved navlen :P
   Snart vil jeg avsløre hvor reisen går, det blir nok også hvertfall ett reisebrev mens jeg er der. Regner med at det kommer ett nytt innlegg i dag eller i morgen, ha en strålende fredag så lenge. Klem

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Deilig plaster på såret du fikk

  • strikkehege sier:

   Ja, følte det kanskje var litt frekt å spørre. Men så tenkte jeg, «skit au». skader jo ikke å prøve da.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.