Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Nytt garn, nye muligheter, nye prosjekter….

Kategori: Strikk og lignende | 12 kommentarer » - Skrevet lørdag 7. februar , 2015 kl. 11:45

I går fikk jeg garnet jeg bestilte for en liten stund siden fra Tyrkia ( Iceyarn ) . Litt rart, bestilte det med «regular mail» slik at jeg ikke oversteg den nye tollgrensen. De nye regelene sier at man ikke må overstige kr 350,- ( dette gjelder både for varen og transport ) dersom man skal unngå avgifter. Og med «regular mail» kom jeg på 340,- , men DHL hadde det såvidt blitt over 350,-.

Har en gang tidligere bestilt med vanlig post, så forventet å få en hentelapp fra posten, men i går ringte de fra DHL. Og i løpet av dagen var garnet levert på døra. Ja ja, klager jo ikke på det, men skjønner ikke hva som har skjedd.

Her kommer noen bilder av garnet. Det kjennes deilig og mykt ut.

IMG_5689IMG_5690

IMG_5691IMG_5693

IMG_5694IMG_5692

Planen er å strikke denne genseren med dobbel tråd. IMG_5622

IMG_5624

Må si jeg gleder med VELDIG til å starte med det. Men først er det skjørt som skal strikkes.Har i tillegg fått bestilling på 3 par Pilatessokker også, så det blir en liten stund før jeg kommer igang.

Tilslutt kommer ett bilde med varenr på garnet jeg har bestilt. Dersom noen lurer.

IMG_5699

Ønsker dere alle en super lørdag, med eller uten vind.

Annonser

Kommentarer

 1. Berit sier:

  Hvor mange nøster bestilte du av hver farge?

  • strikkehege sier:

   Hei Berit.
   Jeg bestilte 1 pakke av hver farve. Det er 6 nøster i pakken og 400 meter på nøstet. Så jeg tror his jeg bruker forskjellige bunnfaver at jeg har garn npk til 2 gensere :)

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Åååå for nån nydelige farga. Og bling ser det ut som. Blir spennanes og se resultatet. Her sitt vi og vente på han «Ole». Han va på visitt i natt, herja godt, og han e venta tilbake i ettermiddag /kveld. Men æ frykte ikke…..har garn i kassa og pose, oppskrifte i klassevis, og gubben har vært og proviantert andre nødvendigheter. Og ongan va med han ut og handla, så da blir æ nok satt pris på i mårra. Ha det Superdupert.

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Bente, og ja med «bling» :)
   Hold meg oppdatert med hvordan det går med både Ole og dere. Holde dere godt fast :) Ha en superduper dag, du også :)

 3. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Viste fargan til frøkena mi. Åååå sånne farga vil æ ha genser i, æ bare vil.; kom det fra ho.

 4. Inger Anne Pedersen sier:

  Stilig garn. Jeg har tittet inn på nettsiden til produsenten, men jeg finner ikke ut hvilken garnkvalitet(er) du har kjøpt. Hvilke(n) er det?

 5. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Da har vi gått han Ole på besøk. Vi ser han ikke, bare høre, for vinduene e blåst / snødd igjen. Han riv godt i husveggan no. Men vi har enda strøm, og æ blir bra sur hvis den går før æ får sett utfor….. Og heldigvis har vi kontroll på katta, ho e inne!!

  • strikkehege sier:

   Uff, høres ikke bra ut. Vi her på østlandet vet nok ikke hva uvær er. Bra dere har har strøm , selvom utfor`n ikke gikk så bra :( Håper du fortsatt har strøm. Og dersom du ikk ehar det, hvertfall varme i peisen og hodelykt så du får strikket. Fortsatt god kveld :)

 6. Kristine sier:

  Fint garn i fine farger <3

 7. I went over this web site and I think you have a lot of superb info, bookmarked (:.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.