Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Med ønske om en god morsdag til alle mødre og god søndag til alle dere andre.

Kategori: Annet | 9 kommentarer » - Skrevet søndag 8. februar , 2015 kl. 15:49

I dag er det morsdag, og vi har for vane her i huset å «feire» både morsdag og farsdag. Vi feirer med litt gaver, hvordan er det hos dere?

Siden sønnen i huset sover lenge i helgene, og mannen var på jobb på formiddagen, ble det gaver nå i ettermiddag. Og du verden, jeg må virkelig ha vært snill.

Fikk en nydelig blomsterbukett, armbånd fra Edblad og ett kjempefint duftlys av min mann . Av barna fikk jeg gaverkort på en «himmelsk time» , med aromamassasje på fresh up hudpleie, her på Greverud. Gjett om jeg gleder meg til det.

IMG_5708 IMG_5714

IMG_5715 IMG_5720

Er ikke jeg heldig?

Nå er det litt strikking her hos meg, før jeg skal starte med middagsforberedelser.

Ha en fortsatt fin søndag alle sammen.

Annonser

Kommentarer

  1. Kristine sier:

    Verdens beste mamma <3 Som det sto på gavekortet; det er fordi du fortjener det!

  2. Bente Solskinn Vollstad sier:

    Heldige du som fikk så mye fint. Men æ e helt sikker på at du fortjene det.
    Her feire vi og sånn littegrann, og denne mammaen fikk nydelige blomster, vase til den, konfekt og verdens fineste kort som ho siri hadde laga. (tenåringen gidde ikke sånt). Så æ har nok vært litt snill æ og.
    Ang i går så beholdt vi strømmen. Men, tv signalan forsvant. Panikk hos mæ må vite…men, nån minutt før utforn kom signalan tilbake. Puh….
    Ellers så va det ingenting som forsvant, eller blei ødelagt, utfor huset. Men vi hadde vindrekord her på Bardufoss, 21.4, og det e MYE på innlandet.
    Ha en super dag fortsatt

    • strikkehege sier:

      Hei Bente, helt sikker på at du har vært veldig snill :) Fine gaver hos deg også ❤️❤️. Fortsatt fin kveld. Forresten, dette iceyarn garnet jeg bestilte , som Siri likte, det heter Kid Mohair Pearl, og re veldig billig akkurat nå :)

  3. Bente Solskinn Vollstad sier:

    Må nok bestille det tenke æ. Og så har ho funnet ut at ho vil ha Mariusgenser og. Trudde æ skulle slippe unna, men den gang ei….

    • strikkehege sier:

      Spennende, tror det er lurt å ikke vente for lenge før du bestiller, siden det er satt ned i pris. Marius ja, har strikket en kofte før. Litt kjedelig , er så mye ensfarvet. Men jeg syns det er veldig fint mønster. Blir sikkert bra. Kanskje du kan strikke med rundfelling, så slipper du å montere så mye?

  4. Anne sier:

    Ja, du er jammen heldig Hege :)))

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.