Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

1 år siden jeg startet å blogge !

Kategori: Strikk og lignende | 10 kommentarer » - Skrevet torsdag 15. januar , 2015 kl. 19:22

Hei alle sammen, i dag har det vært snøvær på Greverud. Snøen lavet ned, og jeg koste meg inne med strikking.                                      

.IMG_5430
Samtidig så jeg på skiskytterguttene vinne stafett, spennende var det helt til de kom i mål. Gratulerer til de.

Som overskriften forteller, er det i dag akkurat 1 år siden jeg startet å blogge. Da jeg startet, hadde jeg ikke i tankene at jeg noen gang skulle være nr 1 på topplisten til Bloggnorge. Så jeg må bare få takke alle dere som titter innom og som har har gjort det mulig for meg å holde meg der mer eller mindre det siste 1/2 året. Tusen, tusen takk.

Skjermbilde 2015-01-15 kl. 16.28.51

Er godt i gang med «sparegris» prosjektet, og siden jeg i går startet på ett nytt nøste er det bare å putte enda en tier oppi. Blir veldig spennende å se hvor mye det blir til slutt.I mangel på spargegris bruker jeg ett syltetøyglass :)

IMG_5435

Ikke så mye penger ennå, men kanskje det blir til slutt?

Er igang med siste paret med Pilates sokker. Denne gangen strikker jeg med hvit bunnfarve. Veldig rart , men siden de siste jeg har strikket har hatt grått i bunnen , ble farveskiftingen litt forandring. Og jeg er mindre lei nå , på det åttende paret, enn det jeg var på det syvende.

IMG_5424

I forrige innlegg la jeg ved en link til hvordan nøste opp garn. Har nå prøvd dette selv. Her ser dere resultatet. Ganske fint, og det beste er at tråden kommer fra inne i nøstet. Da slipper man nøster som triller av gårde. Ett lite tips, dersom dere har nøster på 100 gr er det lurt å bruke en papp etter tørkerull.

IMG_5422

 

 
Her er linken : http://tusenideer.no/har-du-laert-deg-noste-opp-garn-pa-denne-maten-det-eneste-verktoyet-du-trenger-er-en-tom-dorull/

Ønsker dere alle ute en super torsdag, hva har dere på pinnene i dag, hvis dere strikker? Og hvordan er været der du bor?

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Gratulerer med 1-årsdagen til bloggen og med å ha vært så lenge på 1. Plass! Flinke mammaen min ❤️

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Gratulerer. Det e jo en grunn til at du ligget på topp skal du vite. Elske bloggen din. Akkurat ferdig med en poncho og starta på en ny i dag. Godt å være tilbake igjen.

  • strikkehege sier:

   Ååå, tusen takk Bente :) Det var ord som varmer på en torsdag kveld :9 Så koselig at du er tilbake. Kom gjerne med tilbakemeldinger hvis det er noe du spesielt du ønsker å lese om , eller forslag til endringer som kan gjøre bloggen bedre og mer interessant.

   Så kult med poncho. Håper jeg får se bilde. Og vil gjerne høre hvilken løsning det ble etterhvert. Glad for at du er tilbake. Ha en fortsatt fin kveld. Klem

 3. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Synes bloggen e super som den e, men skal gi beskjed hvis det sku være no tips fra mæ.
  Økt hele veien på ponchoen som det sto i oppskrifta. har lagt bilde på Dorthe sia.

 4. Hanne sier:

  Å store min, hvordan har du klart det, virkelig imponerende å komme på topp etter kun et år, gratulere så mye og lykke til videre!

 5. Lene sier:

  Så utrolig smart å skulle spare en tier for hver gang man har brukt et nøste! Jeg strikker ikke mye, men bruker desto mere tid på perlene mine. Kanskje jeg skulle gjøre noe ala det samme for hver gang jeg har brukt opp et pose eller streng med perler :)

  • strikkehege sier:

   Det høres ut som en god ide. Fin måte å spare på, samt at man ser hvor mye man faktisk bruker :) Blir spennende å høre etterhvert, hvor mye penger du får til slutt.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.