Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Norgesferie – del 2

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet tirsdag 11. august , 2020 kl. 21:57

Hei, som alle andre har vi også Norgesferie i år. Har vært en uke på hytta, med stort sett knallvær. Søndag morgen var vi klare for del 2. Turen gikk til Haugesund. Vi kjørte fra hytta på morningen i supert vær.


Første stopp var ved Heddal stavkirke. Mulig jeg er litt «miljøskadet» men kirkegården må sjekkes og taes bilde av. Vakkert sted! 

Videre gikk turen mot Haukelifjell, langs Numedalslågen.

På veien kjørte vi forbi mange vakre steder. Bl. a Seljord.

Å kjøre over Haukelifjell var et litt vanskelig valg. Grunnet veiarbeid var det, og har vært, kolonnekjøring i hele sommer. Vi er nå veldig glad for at vi valgte denne veien, første tunell ca 2 minutters ventetid, neste ca 5 min. Her har folk måttet vente opptil 3,5 timer tidligere i sommer. For et vakkert land vi bor i, legger ved noen bilder her. 

Det kommer mye mer om turen, vi har her enda ikke kommet frem til Haugesund . Fortsatt god sommer!

 

 

 

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Hei hei.
  For nån fantastisk flotte bilda. Må være en opplevelse å se Norge i så vakkert vær. Regne med dåkker nyter i fulle månn, både Norge og hverandre 💕
  Kos dåkker videre

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, ikke så mye som er strikkerelatert, men tro meg…det kommer🧶😊. Vi storkoser oss. Kunne ikke hatt bedre vær! Tenk å få dette ferieværet- vi er heldige😊

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.