Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Holmestrandgenseren – endelig ferdig

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet mandag 28. september , 2020 kl. 21:47

Hei og god mandagskveld :)

Vi er i gang med en ny uke, håper helgen har vært fin. Her hos oss var det en stille og rolig helg. Jeg hadde bestemt med for endelig å montere Holmestrandgenseren som jeg har strikket til Knut. Var ferdig med den i sommer – men monteringen gjenstod.  Denne helgen skulle vi være hjemme, været var ikke stort å skryte av så da var det bare å finne fram symaskinen.  Startet med å feste tråder på lørdag formiddag, bare det er jo en «jobb» i seg selv. Jeg må begynne å feste tråder underveis, mens jeg strikker. Da blir det ikke så mye jobb til slutt. Deretter var det å dampe og sy ermhullene på maskin. Klippe, for så å «sikksakke» slik at jeg er sikker på at det ikke rakner. 

Deretter strikkes skuldrene sammen.

Bare dette tok mesteparten av lørdagen, resten måtte «spares» til søndagen.  Søndagen startet jeg med å bake boller og brød, før jeg forberedte middagen, lammelår. Petter skulle komme på middag, og da var det noe snadder på menyen.

Deretter var det å ferdigstille genseren. Phu, heldigvis ble jeg ferdig :)

Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld :)

Kommentarer

  1. Bente Solskinn sier:

    heia. Litt av en jobb å montere, men så blei jo sluttresultatet nydelig.
    I helga var faktisk Petter med oss på hytta mens Siri endelig fikk være aleina hjemme. Været va no sånn passe, med mye regn og vind. Men denne uka har starta helt nydelig og iflg yr skal det endelig være sol og høvelig varmt og fint hele uka. Så da satse vi på ny hyttehelg.
    Har starta monteringa av Siri sin Harry Styles jakke. Mye sying, så æ håpe ho kresne tøtta blir fornøyd…..
    Ha ei super uke.
    Klem

    • strikkehege sier:

      Tusen takk, Bente. Så koselig med hyttetur for dere og Petter. Sikkert litt digg for Siri å være hjemme alene også :)
      Ja, det er virkelig høst nå. Her er det faktisk gode 15 grader i ettermiddag, men det gråvær. Ser ut som vi skal få noen våte dager fremover, så får vi se om det blir slik. Blir kanskje en hyttehelg på oss også til helgen igjen. Gleder meg til å se jakka ferdig. Ha en duper uke du også. Klem fra sør

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.