Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Fargelegging og strikk, fine aktiviter en lørdag

Kategori: Strikk og lignende | 5 kommentarer » - Skrevet lørdag 25. juli , 2015 kl. 14:52

Hei og god lørdag. For leeeenge siden startet jeg på første kluten i Bittamis klutebok. Tenkte at jeg skulle strikke 2 kluter samtidig, men om det var spesielt lurt, er jeg ikke så sikker på. Men endelig er jeg ferdig. Ble litt småfeil her og der, men det er vel noe av sjarmen, ikke sant?

IMG_0362

IMG_0361

Vet ikke hvordan det er med dere, men jeg syns det morsommere å strikke i «gladere» farger. Skal teste ut noen andre av oppskriftene i boken, og det blir definitivt i «glade» farger.

Vet ikke om dere også har startet med fargelegging? Vi kjøpte boken «den hemmelige hagen» her i våres. Og har kastet oss på trenden. Hvis du ikke har prøvd ennå, kan jeg virkelig anbefale det. Fin måte å koble av på, vekk fra tlf, nettbrett, PC og TV. Dette er også en fin aktivitet man kan gjøre sammen med en annen.

Vi har fargelagt mest med tynne tusj og helt vanlige fargeblyanter. Var en tur på Panduro i går, der fant jeg fargeblyanter som var til fargelegging. De var ganske dyre kr 229,- men jeg kan fortelle at de er verdt hver eneste krone. Fargeleggingen er bragt til nye høyder med disse. De er sterke og klare i fargene. Fordelen med å bruke disse er at man kan » sjattere» ved å tegne hardere eller mindre hardt eller bytte med en mørkere eller lysere farge. Det er 24 farger i esken, så det burde være nok for noen og enhver.

IMG_0364

Håper dere alle har en fin lørdag, kos dere med strikketøy, fargelegginge eller hva dere liker å holde på med. Legg gjerne igjen en kommentar om hva dere holder på med akkurat nå :)

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Det er sååå koselig å fargelegge med deg, og jeg er veldig enig i at blyantene var bra! <3 Klutene ble fine, sikkert deilig å være ferdig med dem. Jeg skjønner godt at du syns det er bedre med gladere farger, da er det jo sikkert lettere å være i godt humør og kose seg med strikkinga :) God lørdag til deg, håper du har en super ettermiddag og kveld!

  • strikkehege sier:

   Tusen takk for koselig kommentar, Kristine. Og takk, var digg å bli ferdig med de klutene. Håper kvelden din blir fin, glad i deg ❤️

 2. Bente Solskinn sier:

  Heisan .
  Hyttetur med mannen gjør at bloggen blir glemt…. Kom først hjem i dag, mandag.
  Vet du, æ ga bort kluta og håndduker til jul med litt småfeil. Som æ bruke å si, hvis det e helt perfekt e det jo ingen som tror det e hjemmestrikka.
  Har og fargeleggingsbok, men det va og hardt for albuen så æ har bare gjort littebitt.
  Hadde strikking med på hytta. Strikka ikke, men klarte å glemme den igjen der . . Må vel starte på no nytt da ;)
  Klemmer

  • strikkehege sier:

   Det skjønner jeg, kan ikke holde på med slike «nett» greier når du var på hytta med Vidar ❤️. Er litt enig med deg, noe av sjarmen med hjemmestrikk er jo at det ikke ser maskinstrikket ut. Så kjedelig at du glemte strikketøyet på hytta, men alltids moro å kjøpe noe nytt da. Har du noen konkrete planer ang det? Fant noe billig fint tykt garn på Ice, har fortsatt ikke bestilt det. 3 pakker med til sammen 2680 meter. Er jo nok til hvertfall 2 plagg, og prisen…. Under kr 300 inkl frakt. Frakten koster faktisk mer enn garnet. Mulig jeg bare må bestille det. Hvis ikke det blir utsolgt i mellomtiden da? Ikke at jeg akkurat trenger mer garn, men det var så fint. Håper hyttekosen var super. Ha en strålende mandag, klem

 3. Bente Solskinn sier:

  Oj så billig. Æ har klassevis og flere titalls hyllemeter med garn. Og prosjekta i massevis . Må bare finne ut ka æ vil så starte æ.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.