Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Garn, garn og mere garn!!!!!

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet onsdag 29. juli , 2015 kl. 15:00

Hei og god onsdag. Vet ikke hvordan sommerværet er der dere er, men her er det ikke noe særlig denne uken. Men på trass, går jeg enten shorts, skjørt eller kjole. Det er jo sommer, hvertfall på kalenderen. Håper virkelig at det blir noen sommerdager til om ikke så lenge.

For en tid tilbake skrev jeg om «slanking» av garnlageret. Ha ha ha, det ble ikke noe av. Har nå ryddet i ett skap slik at jeg fikk plassert noe av det garnet jeg hadde liggende.

IMG_0374

Må nok rydde litt mer, for på mandag fant jeg noe garn på Ice Yarn, som jeg bare MÅTTE bestille. D.v.s jeg fant det egentlig på søndag. Men da tenkte jeg; «jeg har jo nok garn, så…» Dette garnet var på tilbud og så bare så fint ut. Så ja, da bare måtte jeg. Jeg bestilte for sikkerhetsskyld 3 pakker à 8 nøster, tilsammen 24 nøster ,1200 gr og 2640 meter.
IMG_0367

IMG_0369

IMG_0370

Er spent på hvordan dette garnet er. Det kjennes hvertfall veldig mykt og godt ut.

Lurer jo litt på hva jeg skal strikke, men syns pochoen fra TV-serien «Arvingen» er fin. Har funnet en oppskrift, men den er på dansk. Noen som vet om oppskrift finnes på norsk?

IMG_0377

Ellers går det i litt klutestrikk om dagen, måtte rekke opp forstykket på strandkjolen min. Det hadde klart å sníke seg inn et par feil gitt, i tillegg var den av en eller annen grunn mye bredere enn bakstykket. Så da prøver vi en gang til. Det spørs om jeg får brukt denne i år?

Må snart ta meg selv litt i nakken, og fullføre de prosjektene jeg har liggende. Først skal jeg gjøre ferdig «liverpooljakken» til mannen i huset. Er ferdig med å strikke bolen, men holder på å sy liverpool-mønster med maskesting. Har også strikket ett stykke på begge ermene. Deretter har jeg en skappelgenser med mønster som også må strikkes på, der har jeg omtrent kommet til under ermene.

Ja også er det denne strandkjolen da….

Jeg får bare ta tiden til hjelp, blir nok ferdig med alt til slutt.

Dere har vel en del uferdige ting liggende dere også? Det er plutselig bare slik det blir, er det ikke?

Ønsker dere en fortsatt god onsdag, så får vi håpe at solen etterhvert skinner på oss alle.

sol tegnet

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Hihi, det er jo posituvt med mange prosjekter på en gang, er det ikke? Var det ikke da man ble enda mer kreativ? :D Det nye garnet ser kjempefint ut og ponchoen var stilig. Blir spennende å se hva garnet til slutt blir til! Ha en fortsatt super onsdag :)

  • strikkehege sier:

   Jepp, stemmer det :) Og kreativitet kan vi jo ikke få nok av ;) Ha en super onsdag du også, Kristine. <3

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  22 grader og delvis skya her i dag. Men regn no.
  Wow så mye fint garn. Arvingen ser veldig flott ut synes æ. Og har du ikke strikka med dansk oppskrift før, så e det nesten like enkelt som norsk. Og hjelp får du hvis du står fast.
  Synd du må rekke opp, råkjedelig.
  Huff, ikke snakk om uferdige, og mange, prosjekter.
  Æ har og bestilt garn….. Så no må æ snart begynne å strikke av lagret mitt.
  No strikke æ en sommergul genser, måtte jo starte på nytt prosjekt vet du…. (bruke gsrn fra lageret mitt)
  Kanskje handletur til kilpis i mårra (Finland)
  Ha det Superdupert Hege.
  Klemmis

  • strikkehege sier:

   Heisann, hoppsan.Takk for koselig kommentar.
   Såååå deilig, med 22 grader, men det er vel kanskje også slik hos dere at temperaturen «dropper» med en gang regnet kommer. Ja, jeg får det vel kanskje til :) Og som du sier, men får vel alltids hjelp dersom man står fast. Var en på Dorthestrikk som hadde strikket den. Var visst enkelt.

   Hva slags garn har du bestilt? Og fra hvor? Så spennende med sommergul genser, og klart du måtte starte på noe nytt. Fint å kunne ta noe fra lageret også :) Det andre er jo på hytta. Hva handles i Finland? Er det langt å kjøre? Hvis dere får det til, riktig god tur.

   Ha en fiiine kveld, Bente. Stor klem :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.