Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Nytt prosjekt på pinnene.

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet torsdag 24. juli , 2014 kl. 16:00

Da var jeg i gang med ett nytt prosjekt. Som jeg skrev i forrige innlegg, hadde jeg fått garn fra IceYarn mens jeg var borte på ferie. Det er dette jeg har startet å strikke med nå. Det heter Hand-Dyed Cotton Magic Blue shades, og som det fremgår av navnet, er det ikke ensfarvet. Det veksler mellom lys blå og mellomblå i forskjellige nyanser. Var veldig i tvil hva jeg skulle strikke av det, men har nå endelig ( etter mye surfing på nettet ) bestemt for denne genseren her.

Skjermbilde 2014-07-24 kl. 15.52.38

Blander garnet med mohair i offwhite også fra Ice Yarn.

bilde 1

bilde 2</a

bilde 3

Blir spennende å se hvordan dette blir. Er jo ett annet garn enn det som er oppskriften, så mulig jeg må justere litt underveis.
Holder dere oppdatert ettersom arbeidet «skrider frem».

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Spennende. Såå fin blåfarge på det nye garnet ❤️

 2. strikkehege sier:

  Tusen takk, blir spennende ja. Mulig jeg må kjøpe en pinnestr større i morgen

 3. Kine sier:

  Så fint det blå garnet er! Hvordan er det å strikke med? Jeg har også bestilt meg garn fra ice yarn, har litt blandet følelse om kvaliteten egentlig. Alpakkagarnet var kjempeflott, men merinoulla ikke så flott ;-)

  • strikkehege sier:

   Hei Kine. Har stort sett gode erfaringer med garn fra Ice. Kan spesielt anbefale baby summer. Det blå garnet er ok, kanskje litt stivt, har derfor blandet det med mohair. Virker som om det «myket» det litt opp. Håper det blir ok:).

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.