Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Ny uke, nye muligheter..

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet mandag 13. juli , 2015 kl. 12:52

Hei og takk for at du tar turen innom bloggen min. Håper du har tid/lyst og anledning til å legge igjen en kommentar.

I dag er det mandag, jeg har foreløpig ikke strikket noe enda i dag, men har fått strikket endel i helgen. Strikker forsatt på samme genser som i forrige innlegg, og kommet litt videre. Først hadde jeg tenk å dele av til ermer og strikke for- og bakstykket hver for seg, men pga at jeg strikker med ett multicoloured garn har jeg bestemt med for å strikke rundt, hele veien . Vet jeg da må sy og klippe, men jeg tror det blir finest. Jeg har jo sydd og klippet før, så skal vel alltids klare det igjen.

Så langt har jeg kommet nå.

IMG_0327

IMG_0325

Siden ferien er over, skal jeg jobbe ikveld. Jeg skal ha sykkel/styrke for først gang på lenge, da må man planlegge litt og forberede seg. Så har nå har jeg lagd en spilleliste med litt ny og litt gammel musikk, håper det faller i smak hos deltakerne. Gleder meg til å ha en slik time igjen. Håper det kommer mange.

I dag er det litt gråvær her hos oss på Greverud. Men ganske bra temperatur, akkurat nå 18,2 grader. Siden det regner litt nå og da tilbringes tiden inne. Har klær på snoren ute til tørk, spørs når det blir tørt:)
IMG_0330

På lørdag tok jeg årets først bad i Norge. Det er rimelig sent, til meg å være. Vi dro på Hvervenbukta, som ligger i utkanten av Oslo. Jeg trodde skulle syntes det var kaldt ettersom jeg var vant til vannet i Spania som målte ca 28 grader. Men 21 gradet i indre Oslofjord er veldig bra. Det var helt nydelig. Ikke noe sted er så fint som å bade i Norge, bare temperaturen er ok. Akkurat passe salt. Vannet var klart og fint og ikke en eneste brennmanet å se.

IMG_0808

IMG_0996

Regner med at det blir flere bad etterhvert, bare vi får litt fint vær.

Har dere badet i Norge ennå? Og hva slags sommerstrikk har dere planer om? Jeg skal strikke ferdig den stripete genseren, og så holder jeg også på med strandkjole/tunika. Den bør jo egentlig blir ferdig først. Men er så morsomt å strikke på noe nytt. Ja ja, alt blir nok ferdig til slutt, håper jeg….

Ønsker dere en super mandag og en fin uke.

Og fortsatt GOD sommer :)

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Du har kommet så langt på genseren, på kort tid! Du er så flink, og den ser ut til å bli lekker :) Bading i Norge er det beste! Kos deg masse videre ❤️

 2. Marit Stokka sier:

  Det blir en fin genser og klippingen går sikkert fint.
  Håper det kan bli ett bad dette året og men hittil har ikke været vært på vært tiltalende nok. Håper fortsatt på varme fine dager.
  Ønsker deg en fin uke.

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Marit. Håper det blir noe gode og varme dager hos deg også, og at du får badet veldig snart. En super uke til deg også. :)

 3. Bente Solskinn Vollstad sier:

  I dag har vi det varmt og godt, nån og tjue grader. Nesten for mye for en nordlenning… Med bade i Norge, nei takk!!!!
  Blir lekker gensern din, og æ e no spent på tunikaen og….
  Æ klarte ikke å dyrke mæ, starta på min tunika i går, i smug etter at Vidar hadde lagt sæ… Hysjjjj ikke sladre.
  Blei litt for mange omganga kjenne æ, men æ klare ikke la være.
  God treningsøkt i kveld.
  Have it nais
  Klemmer

  • strikkehege sier:

   Deilig med sommervarme da :) Takk, håper det blir bra. Hadde kanskje vært finere med litt bredere striper, men jeg rekker ikke opp. Satser på at sluttresultat blir bra. Oj oj…så spennende, skal ikke sladre :P . Håper du lar armen hvile nå da, så den blir fort bra igjen. Klem

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.