Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Ja ja, så var man i gang med ett nytt prosjekt

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet lørdag 11. juli , 2015 kl. 22:03

Hei og god lørdag. Som jeg fortalte dere fikk jeg gavekort til min bursdag i garnbutikken på Kolbotn, Kniplingen Garn & Broderi. Og jeg klarte jo selvfølgelig ikke å vente. Var hos søteste Line på torsdag. Der var det som vanlig alltid hjelp å få. Tusen takk for hjelpen ved valg av garn :) Hadde på forhånd bestemt meg for at jeg ville strikke en «free people» genser ( eller Line Langmo genser) i «pusegarn. Hadde 6 nøster av offwhite og 6 nøster i korall alpakka silk brushed liggende, så trengte bare litt «effektgarn». Er skikkelig spent på hvordan dette blir, strikker jo uten oppskrift så stripenes bredde bestemmes underveis.

Her kan dere se garnet.

IMG_0314

Åååå, tror det blir fint. Har såvidt kommet i gang, men tror jeg skal » flette » inn det flerfargete garnet litt oppe på bolen.

IMG_6803
Vrangbord :)

Og så over til glattsstrikk
IMG_0315

Denne genser skal brukes på vrangen, slik blir det da.
IMG_0317
Noe lignende dette skal det bli:
IMG_6805

Siden jeg har 6 av nøstene fra før, blir det jo litt «slanking av garnlageret», men jeg burde vel kanskje har gjort ferdig noe av det andre jeg har startet på. Men jeg har jo lest at jo flere prosjekter på gang, jo mer kreativ blir man. Så det må være trøsten :)

Hvor mange prosjekt har dere gående på en gang? og har dere startet på noe nytt de siste dagene?

Ønsker dere alle en fortsatt fin lørdagskveld og fortsatt god helg.

Annonser

Kommentarer

 1. Kristine sier:

  Ser bra ut! Genseren blir sikkert kjempefin og fresh :) Jeg har to prosjekter på en gang, mariusgenseren og caprinakjolen, hehe. Jeg håper du har en fiiiiin lørdagskveld!

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Hei og god søndag. Æ va uten nett i går men no e det endelig tilbake.
  Har bare en kommentar ; hurra for kreativiteten!!! Nydelige farga, æ har og av det flerfarga, kanskje æ og kan bruke det i den samme gensern. Har den på lista når æ bare blir bra.
  Holder på med den lette nydelige jakken i orange. Og i går før vi dro på hytta kom garn æ hadde bestilt til tunika. Æ har sååå lyst å begynne på den, vet ikke om æ klare å vente til albuen blir bra……. Æ e litt sur og lei for den.
  Nydelig vær i dag som skal brukes til å frisseres litt utenfor hytta. Av de andre, æ må hvile albuen.
  Ha en flotters dag. Klem

  • strikkehege sier:

   Så bra nettet er tilbake , man føler seg så «lost» når man ikke har nett. Så spennende med nytt garn, men så kjedelig med albuen.Tror genser blir bra, spennende med slikt flerfarvet garn. Deilig med godvær, sitter ute, i skyggen faktisk. Siden solen ikke har kommet på denne siden av huset ennå. Hvor har du bestilt garn til tunika? Håper jeg får se bilde etterhvert. Ha en super søndag, stor sommerklem

 3. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Har bestilt hos lene lydiksen i Danmark, bestilte på torsdag og i går kom garnet. Ho e ganske rimelig, spesielt på Kauni, og tar bare 40 i porto.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.