Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Hobbykveld på Greverud

Kategori: Strikk og lignende | 2 kommentarer » - Skrevet tirsdag 23. februar , 2016 kl. 23:05

Hei alle sammen! I kveld har det vært hobbykveld her i heimen. Gutta i familien er ikke videre interessert i håndarbeid, så derfor ble Eli (min svigerinne) og hennes 2 døtre, Anette og Katrine, invitert. På «programmet» var det strikking, skravling og kos.

Anette er gravid og har termin 7/3, så det er ikke lenge igjen nå. Jeg har selvfølgelig strikket litt i den anledning, og har lenge gledet meg til å overlevere klærne.
Jeg startet på et sett da vi fikk vite at hun var gravid, og siden ingen visste om det ble gutt eller jente ble det ganske nøytralt. Strikket denne jakken først.
IMG_7739

Det må innrømmes at jeg ventet med å velge knapper til vi fikk vite at det var en liten prinsesse på vei.
IMG_7740

Måtte jo ha en bukse til også.
IMG_7736

IMG_7737

Etter å ha strikket dette hadde jeg litt garn til overs, så da ble det et par sokker som matcher.
IMG_7741

Nå som vi visste at det ble en jente, måtte jeg bare strikke en kjole. Denne kjolen har jeg strikket før, og siden jeg syns den er så søt falt valget på den.
IMG_1217

IMG_1218

IMG_1219

Jeg kunne jo ikke gi meg riktig enda. Har lenge sett på «kjappsstrikka drakt» fra Paelas, og synes de bare er så søte. Jeg bare MÅTTE strikke en slik også.

IMG_1225

Jeg hadde jo litt garn igjen her også, så jeg tenkte at «babyuggs» er jo fint. Det morsomme var jo at når én var ferdig hadde jeg ikke nok garn til en til, så da måtte jeg kjøpe et nøste til.

Processed with MOLDIV

Processed with MOLDIV

Og da var det jo selvfølgelig litt garn igjen da også, så derfor heklet jeg et hårbånd. Knotet frem en liten blomst, hekling er ikke det jeg er sterkest i, men det ligner nå et hårbånd hvertfall. Blir spennende å se om det passer, hvis ikke har jeg garn nok til å hekle et til. IMG_7777

Garn samt oppskrifter er kjøpt hos Kniplingen på Kolbotn :)

Vi hadde det veldig koselig og de strikkede gavene ble veldig godt mottatt. :)

12782530_10153790945340041_1186310225_n

Ellers er jeg godt i gang med Hegeserien. Jeg har nå laget oppskrift til pulsvarmere og strikket én, og er i tillegg godt i gang med leggvarmere. Det blir spennende å se hvordan de blir.

Vet ikke hvordan det er med dere, men jeg har nå strikket nesten så lenge jeg kan huske.

IMG_1253

Fant et bilde tatt for ca. 31 år siden, og ja….med strikketøy selvfølgelig.

I morgen går ferden til Golsfjellet. Det er visst meldt supert vinterferievær, så det blir nok noen skiturer vil jeg tro. Ønsker dere en fortsatt fin uke, og kos dere, hvor enn dere er :)

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Bedre sent enn aldri…. God mårn forresten.
  Heldige ho som får så mye lekkert til prinsessa si. Du e bare så flink.
  Her har vi alle, bortsett fra Petter, vært i Tromsø et par daga. Nydelig, men kaldt, vintervær, så det blei litt shopping og ellers familiekos. Pga vinterøvelse har Vidar 4 vakter på 7 daga. Derfor har vi ellers bare vært hjemme. Og æ har holdt mæ inne. I går våkna vi til 22 minus, i dag bare 15… Blir nån få grader varmere på dsgen pga sola, men bikkjekaldt allikavel. Fint strikkevær iallefall. Og ho Siri får no vært ute med veninner, dem synes det e kjempevarmt i sola og hiv av sæ ytterjakka…..snodige vesen.
  Du får kose dæ på fjellet og ha trygg og god kjøretur hjem igjen.
  Klem

  • strikkehege sier:

   Hei Bente, tusen takk for koselig kommentar. Kom hjem fra fjellet i går. Beklager sent svar, var så,sikker på at jeg hadde svart deg. Må ha glemt å trykke på «ferdigknappen»😱😱😱. Så deilig med noen dager i Tromsø med shopping og familiekos. Vi har storkost oss på fjellet med svigers,skiturer 3 dager på rad,spill,latter god mat og drikke. Nå er vi tilbake i hverdagen igjen. Prinsessa er nå født, kom i går. Blir morsomt å se klærne på. Mor ble veldig fornøyd, alltid koselig å gi bort når mottaker blir såååå glad.
   Huttetu så kaldt dere har hatt det, på fjellet var det ikke så kaldt. Kaldeste dagen var i går, med 6 minus på morningen. Håper du får en fin mandag og uke. Vi snakkes plutselig, klemmer fra sør😍

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.