Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Første sommermåned er i gang :)

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet tirsdag 3. juni , 2014 kl. 08:26

Da er vi ferdig med mai, og godt er det. Da er salget på Dropsgarn over. Har vært på Kniplingen MANGE ganger og handlet. Har fått kjøpt masse fint garn, så nå står prosjektene i kø. Bare så vanskelig å ikke kjøpe, kjøpe, kjøpe når garn er på salg ;)

Strikker fortsatt på «acnegenser» nr 5. Snart klar til å starte på ermer. Kjenner jeg begynner å bli litt lei å strikke denne genseren nå. Men den er fin å strikke når man ser på TV da ;) Vet ikke hvordan dere andre er, men jeg har allerede begynt å tenke hva jeg skal strikke etter den.

Tror det blir jakken i Drops Delight som jeg blander med Silk. I tillegg har jeg med enn bling tråd. Har jo såvit startet på den. Men så har jeg også kjøpt veskelås, så jeg skal også prøve å strikke en pung. Det er noe jeg aldri har lagd før. Så tror det må lages litt innimellom.

I går kjøpte jeg KK, der var det oppskrift på en kjempefin genser. Minner meg om en genser jeg hadde på 80 – tallet. Jeg ser ikke bort fra at jeg må strikke den også. Men det blir ikke riktig ennå.
2014-06-03 07.57.20

Ha en fin tirsdag alle sammen :)

Annonser

Kommentarer

 1. grya sier:

  hehe herlige du :) mn du vet at drops nå har salg på all bomullsgarn nå i juni ?? ;) uff va æ stygge md deg nu …….ha en fin strikke dag !!!

  • strikkehege sier:

   What?? Det visste jeg ikke, da ligger jeg dessverre «tynt» an;) Ha ha ha :) Ja ja, får se det positive i det da, da kan jeg jo kjøpe garn til genseren som var avbildet på siste innlegg. Tror det er bomullsgarn. Ha en fiiin strikkedag du også Gry Tone :)

 2. Kristine sier:

  Så fin genser i kk. Blir nok bra med både pungen og genserene du strikker/skal strikke nå <3

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.