Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Vet dere hva? Jeg har kjøpt meg strikket «onepiece» i Mariusmønster

Kategori: Strikk og lignende | 14 kommentarer » - Skrevet torsdag 12. mars , 2015 kl. 21:22

Hei alle sammen, og ja, dere leste riktig. Som jeg skrev i ett tidligere innlegg hadde jeg funnet en «onepiece» strikket i Mariusmønster. Skuffelsen var derfor stor når det kun var xxs igjen. Jeg sendte en mail til Onepiece og ganske raskt fikk jeg svar ; Disse dressene kom kanskje tilbake til høsten, men de ville sjekke om de hadde fått noen i retur

Ett par dager senere ny mail i innboksen, de hadda da fått en dress inn i Small. Jeg var veldig usikker, men etter å ha mailet med Runar i Onepiece fant jeg ut at «small» kunne være størrelsen for meg.

Bestilte dressen på tirsdag og i dag hentet jeg den på posten.

IMG_5960IMG_5967

IMG_5969IMG_5968

Nå skal jo «onepiece» være litt «baggy» , men jeg liker ikke det , så jeg er veldig glad for at jeg bestilte «small». Har faktisk på meg dressen i skrivende stund.

Ellers er jeg ferdig med ett par til med Pilatessokker, og er igang med ett nytt par. Denne gangen den «hvite» varianten.

Kommet litt på vei på første sokken.

IMG_5940

Da er det bare å strikke på, ha en fortsatt en god kveld. Hva strikker du ?

Annonser

Kommentarer

 1. Mette sier:

  Så utrolig herlig den så ut <3

  • strikkehege sier:

   Hei Mette, takk for kommetaren. Så koselig å høre fra deg. Onepiecen er superdigg å ha på seg, og varm også :). Denne kommer definitivt til å bli brukt masse :)

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Din heldiggris!!!! Det e lov å ha flaks. Den e jo bare rålekker!!!
  Har strikka et par tøfla til ho siri i dag, må tove dem i mårra. Så e det no den berømte mariusen, som har logge brakk ei stund…. Men i dag fikk æ «streng beskjed» av tøtta om at kommunen må æ da sannelig få gjort den ferdig…. Men æ vil heller strikke på den grønne gensern…. Ja ja
  Du får ha det supert

  • strikkehege sier:

   Tusen takk for kommentaren, Bente. Og ja, hadde flaks da :) Burde kanskje ha strikket den selv, men det hadde jeg aldri orket. Jeg syns det var kjedelig når jeg var på den ensfarvede på «liverpooljakka», tenk deg hvor lang tid det ville tatt å strikke alt det blå. At dresse var til 1/2 pris var heller ikke noe minus.
   Vet hvordan det er, har noen slike ting jeg også . Som jeg egentlig vil strikke før Pilatessokkene. Så det er jo bra at det er noen utenfor huset som skal ha de, ellers hadde jeg nok funnet andre morsomme prosjekter først.
   Her er det strålende vær i dag også. Håper dere også får «smake» litt på det snart. Ha en super duper dag :)

 3. Bente Solskinn Vollstad sier:

  No….ikke kommunen

 4. Kristine sier:

  Sååååååå fin ❤️

 5. tonjemadeleine sier:

  Så utrolig fin! Og så masse fint du lager også :)

  • strikkehege sier:

   TUsen takk for at du har besøkt bloggen min. Håper du kommer snart tilbake. Onepiecen er bare så digg, så det er ett godt kjøpt. Og tusen takk. Ha en super fredag :)

 6. Hanne sier:

  Hvor har du kjøpt denne one piece’en?

 7. Hanne sier:

  Ok. Prøvde og sjekke der. Men fant bare i typisk joggebukse stoff. Den du har ser mer strikket ut. Derfor jeg lurte.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.