Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

En bok lukkes, og en ny åpnes :)

Kategori: Strikk og lignende | 5 kommentarer » - Skrevet fredag 31. mars , 2017 kl. 08:36

Hei og god fredag. I dag er en spesiell dag for meg, det er min siste dag på Kniplingen Garn og Broderi. Som dere kanskje har fått med dere skal butikken legges ned, så da er det på tide å gå videre for meg. Butikken har fortsatt åpent men jeg starter i ny jobb på mandag. Det blir spennende.

Har jobbet i butikken i et år, men føler jeg har jobbet der mye lenger. Kommer til å savne alle de koselig kundene og ikke minst jentene jeg har jobbet sammen med det siste året.Tusen takk til alle dere som har gjort dagene mine så fine det siste året. Har fått mange gode venner dette året som jeg kommer til å fortsette å ha som venner.

Noe som ikke forandrer seg er at jeg selvfølgelig skal fortsette å strikke. I tillegg ønsker jeg å fortsette med kurs innen strikking og hekling. Dette både på kveldstid og i helger.

Det kommer mer om kursing i senere innlegg, med dersom noen er interessert er det bare å skrive en kommentar her på bloggen og dere vil bli kontaktet. Jeg fortsetter også å strikke og montere på oppdrag, så bare ta kontakt hvis dere ønsker.

I butikken har det vært mye å gjøre siden vi startet med opphørssalget, så det har vært deilig å kunne koble av med strikketøy om kveldene. Akkurat nå er jeg ferdig med skjørtet mitt. Og jeg ble veldig fornøyd. Hadde det på meg i butikken på onsdag, og fikk så mange koselig tilbakemeldinger. Oppskriften er hentet fra Sandnes hefte «lune favoritter»

men jeg har strikket det i Tynn Line. Da kan skjørtet brukes både sommer og vinter.

Tynn Line er veldig drøyt og jeg brukte kun 5,5 nøster. Her ser dere det ferdige resultatet.

Nå er det nytt prosjekt på pinnene, i tillegg monterer jeg en kofte for en kunde. På koften er begge knappestolper strikket, så nå er neste trinn å sy i knappene. Deretter er det å klippe for så å sy på bånd over sårkanten til slutt. Regner med å være ferdig med den snart.

Mitt nye prosjekt er en oversized genser fra dette heftet.

Her er genseren jeg skal strikke, den strikkes i en tråd Tynn Line og en tråd Silk Mohair.

Denne blir nok deilig å bruke på sommerkvelder her i Norge, de er jo ikke kjent for å være for varme.

Garnet er selvfølgelig fra Kniplingen,og det er fortsatt masse godbiter igjen. Kanskje vi sees i løpet av dagen?

Ellers har jeg også planer om å strikke en lang sommerjakke, den er også i dette heftet. Har funnet noe garn, som jeg hadde liggende med samme strikkefasthet. Må jo begynne på den også, så deilig det vil være å ha den med seg på sommerferie i Spania.

Er dere Ravelry? Kommer til å legge ut litt forskjellig oppskrifter til salgs der etterhvert. Mine design vil ligge under mitt navn Hege F.Wiik. Foreløpig er det kun en oppskrift der, men planen er at det skal bli flere.

Ønsker dere en super fredag :)

Annonser

Kommentarer

 1. Helena sier:

  Kjempefint skirt du har strikket. Det var nok mange masker på rundpinnen.
  Lykke til i ny jobb, og flott at du legger ut strikkekurs etter hvert.

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Helena. Og ja, maaaaange masker var det, men morsomt å strikke😀. Info ang kurs kommer så fort noe er fastsatt. Ha en fortsatt fin kveld og uke.

 2. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Heisan 🌞
  Ja det blir nok vemodig når garnbutikken legges ned. Men flott at du fikk ny jobb så fort da.
  Men strikking, det får du plass til 😉. Har starta på den jakken, skal bli kort som en bolero. Mye konsentrering synes æ, så æ e bare innom innimellom og strikke på den.
  Du får ha masse lykke til i nyjobben 😁.
  Klem fra regntunge nord

 3. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Heisan 🌞
  Ja det blir nok vemodig når garnbutikken legges ned. Men flott at du fikk ny jobb så fort da.
  Men strikking, det får du plass til 😉. Har starta på den jakken, skal bli kort som en bolero. Mye konsentrering synes æ, så æ e bare innom innimellom og strikke på den.
  Du får ha masse lykke til i nyjobben 😁.
  Klem fra regntunge nord

  • strikkehege sier:

   Hei Bente,ja veldig. Men veldig glad for å ha fått ny jobb. Blir spennende det😀. Jeg strikker for tiden på pinne 5, det er digg etter å ha strikket skjørtet. Godt det er regn og ikke snø som kommer ned da. Det nærmer seg jo påske, håper vi får sol begge to😀. Klem fra sør😍

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.