Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

GOD PÅSKE

Kategori: Strikk og lignende | 6 kommentarer » - Skrevet lørdag 15. april , 2017 kl. 14:16

Hei og god påske til dere alle. Kanskje noen jobber i dag, men jeg har hatt påskeferie fra onsdag. Deilig med noen fridager. Mandag 3.april startet jeg i ny jobb, det har gått bra og jeg føler jeg har kommet greit inn i mine foreløpige arbeidsoppgaver. Uvant å sitte foran PC hele dagen,men blir sikkert vant til det etterhvert.

Påsken har vært stille og rolig, Kristine kom hjem lørdag for en uke siden. Så koselig å være alle 4 igjen. Været har dessverre ikke vist seg fra sin beste side, og det er kaldt i lufta. I går kveld var det faktisk 3,5 minus. Hutte tu..og vi som trodde vi ikke skulle trenge å fyre mer på en lang stund. Men både i går og i dag har det vært liv i peisen.

Torsdag hadde vi besøk av svigermor og svigerfar, det var koselig. Da hadde vi langtidsstekt lammelår, og det ble veldig godt. Hadde det i ovnen fra kl 12- 18 på 55 grader. Kan virkelig anbefales.

Nå er det tid for litt strikk, har jo blitt litt av det før i påsken også. Har jo (som vanlig) noen prosjekter på gang. Har fått i oppdrag å strikke en kofte med mummi på. Siden det ikke var noe mønster å finne har jeg lagd det selv.

Koften strikker i alpakka/ull fra Sandnes Garn.
Etter å ha prøvd og feilet noen ganger er jeg endelig i gang. Blir spennende å se hvordan den blir til slutt. Det blir en «bord» med mummi nederst på koften, så får jeg se om det blir noen mønster på toppen også.

I tillegg strikker jeg også en skappelgenser for min frisør, strikker i Børstet alpakka. Det går ikke så fort, men fint strikketøy å strikke på samtidig som jeg ser på TV.

Må jo ha noe «egostrikk» også. Så jeg holder på med med en oversized genser i Tynn Line og Silkmohair. Glattstrikk rundt og rundt passer også fint til TV strikk.

Jeg har jo hørt at jo flere prosjekter på en gang, jo mer kreativ er man.

I dag er det bare oss 4 som skal slappe av og kose oss, i morgen får vi besøk av min pappa og Kari. Det blir koselig. Lenge siden vi har sett de. Vi skal da ha hjemmelagd koldtbord, så da blir det litt for enhver smak. Kakebakingen overlates til Kristine, så vi kan bare glede oss.

Hvordan er det med dere i påsken? Dere har vel noe på pinnene kanskje? Ønsker dere alle en fortsatt god påske. Legg gjerne igjen en kommentar, jeg svarer alle.

Annonser

Kommentarer

 1. Nora Piscopo sier:

  Så fint innlegg! :)

  • strikkehege sier:

   Tusen takk, Nora. Så koselig at du har vært innom bloggen min og i tillegg har lagt igjen en kommentar. Ønsker deg en fortsatt god påske :)

 2. Har du 3 strikkearbeid på gang samtidig må du være kreativ. Det blir spennende at se Mumingenseren ferdig. Kom hjem fra Sverige før påske fordi det var så kaldt, og så er det kallere her. Har du en favorit blant alle forskjellige garntyper/kvaliteter?
  God Påske fra
  Helena

  • strikkehege sier:

   Hi hi , da har jeg faktisk ikke tatt med alt. Har vel egentlig enda noen, hvertfall 3 til :P Uff ja, veldig kaldt nå, var jo så deilig for en liten stund siden. Garnfavoritter ja. De er det mange av. Digger merino og tynnmerino fra Sandnes Garn, Alpakka og Minialpakka også fra Sandnes. I tillegg liker jeg VELDIG Iris, Inca og finull. Dropsgarn er jeg ikke så glad i, men det er noen der jeg også liker. I tillegg tynn alpakke og faerytale fra DSA. Så ganske mange favoritter som du skjønner :) Påskeklem fra Greverud :)

 3. Bente Solskinn Vollstad sier:

  Heia der sørpå.
  Vi har hatt to tre solfylte påskedaga her nord. Ned mot 10 minus på natta og kanskje to pluss på dagtid, men her nytes hver stråle. Ser ut til at godværet e over for denne gang, men det kommer nok tilbake. Hatt nån deilige daga på hytta men kom hjem i kveld. Må få et par daga i alpinbakken og.
  Så mye fint du strikke. At du e kreativ hersker det ingen tvil om.
  Her går det i tunika, genser og bolero. Alt i tynne pinna…. Og i solveggen på hytta strikka æ sitteunderlag på pinne 8.
  Kos dæ videre med hele flokken din samla. Ha ei fortsatt flott påske. Klemma herfra

  • strikkehege sier:

   Åååå så deilig, sol er alltid digg. Påskeferie er jo alltid digg, men godvær i tillegg er jo bonus. Strikking ja, tusen takk. vi får se hvordan resultatet blir til slutt. Bra å ha noe på tynn og tykke pinner på en gang. Vi får strikke videre.Stor klem fra sør. :) <3

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.