Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

I disse Coronatider……

Kategori: Strikk og lignende | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 12. mars , 2020 kl. 16:26

Hei, selvom dette er en strikkeblogg kommer jeg ikke utenom å skrive om den store pandemien  – Coronaviruset. Hvordan de neste dagene og ukene blir, er vel noe alle lurer på ? I Danmark stengte de alle skoler i går, i dag kom beskjeden om at skoler og barnehager i Norge stenger fra mandag. Dro på jobb som vanlig i morges, men fikk litt vondt i halsen utover dagen. Ble derfor beordret hjem ca kl 12. Pakket ned pc, kataloger og annet jeg trenger for å kunne jobbe hjemmefra. Man kan ikke være for forsiktig i disse dager . Vil tro jeg ikke er smittet av noe coronavirus,  men jeg var  på bytur sist fredag. Da var vi «jentene» i Ellingardgruppen ute på middag. Det var superkoselig. Min gode kollega, Sarah og jeg, sov over på The Hub i Oslo til lørdag.  Veldig fint hotell og veldig sentralt i sentrum. Takket være vår niese, Anette, fikk vi en veldig god pris på hotellrommet. Tusen takk!

Lekkert, ikke sant?

Man kan vel i etterpåklokskap si at det var kanskje ikke så veldig lurt, men gjort er gjort.

En ting som er helt sikkert, er at jeg hvert fall har nok garn – om det skulle komme til at man blir satt i karantene. Var innom post i butikk og hentet litt nytt i morges. Jeg har bestilt masse ulike farger av Minkgarn. Dette hentet jeg i dag. 

 

 Jeg har også bestilt knapper – litt forskjellig der også. Bilder kommer etterhvert som de kommer. 

Apropos garn – jammen har det ikke blitt noen nøster til. Jeg har fått en ny bestilling på babystrikk av min venninne. Det skal strikkes i babyull fra Dalegarn – bestilte på nett  – så da passet jeg på å bestille bittelitt til. 

Bare se på det lekre garnet her!

Jeg skal strikke jakke, bukse, lue og sokker i babyullen. Str 3-6 mnd. , små plagg men med pinnestørrelse 2,5 tar det sin tid.  Jeg er godt i gang, har strikket til opp under ermene på bolen og er i gang med erm nr 1. Strikker denne gangen en og en, og ikke med magic loop da ermene strikkes frem og tilbake.

Garnet fra Mimilano måtte jeg bare prøve, har ikke strikket med dette før. Men jeg er veldig fornøyde med kvaliteten. Det som kidsilk fra Drops når det gjelder antall meter pr. 25 gram og veldig mykt og godt. Kanskje det blir en genser/jakke med dobbel tråd? Vi får se. 

Har også startet med genser i Fat Faerytale, strikker Irisgenser fra Camilla Phil, og er i gang med ermene etter at jeg har strikket til opp under ermene på bolen. Har ikke tatt bilder av det enda, men det kommer i neste innlegg. 

Ønsker dere alle en fin torsdag videre, så får vi håpe at vi får «bukt» med coronaviruset om ikke alt for lenge. 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.