Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Nytt garn, nye muligheter.

Kategori: Strikk og lignende | 1 kommentar » - Skrevet onsdag 4. mars , 2020 kl. 22:42

Da var det jammen blitt onsdag igjen, tiden bare flyr avgårde. Jeg har fått litt nytt garn i hus, er i ferd meg å bygge meg et lite lager av garn fra utlandet.

Har tenkt at det er lurt før 1.april, selvom jeg nå er usikker på om alle de utenlandske nettbutikken blir rammet av dette. Jeg har vært i dialog med tollvesenet og det er visst en overgangsordning for de nettbutikkene som ikke er er registrert VOEC ordningen. Legger ved en link her for dere som interessert. 

https://www.toll.no/no/om-tolletaten/nyheter/2020/netthandel—hva-skjer-1.-april/?fbclid=IwAR2xlwUTnYD3NXS1LNZdmcQxflubb9p9DhCDNhyiwLsPkv_CVIFaoI1s2z8

 

Vel, dette garnet er ikke fra utlandet da. Plutselig var dette garnet 60 % nedsatt, ja så da bare måtte jeg. 

Har ikke strikket med dette garnet før, bare Faerytale, og jeg er i gang. Planen er å strikke Irisgenser fra Camilla Phil. Blir jo en litt annen «look» siden jeg strikker i «pusegarn, så det blir spennende å se resultatet. Nå er det bare å finne ut om jeg skal ha mest mønsterstrikk i rosa eller grønt. Kommenter gjerne hvis dere har noen tanker rundt det :)

Siden sist har jeg strikket en liten baby «bukse». Knertenbukse fra Klompelompe. Mangler bare knapper.

Har strikket den for min venninne, Anne. som blir farmor igjen i juni. Har også strikket en jakke til storesøster, Emily. En Camillecardigan. Begge er strikket i Spøt fra Sandnes garn. 

 

Ønsker dere en fortsatt fin uke, snart er det helg!

Annonser

Kommentarer

  1. Anne Revell sier:

    Hei Hege! Ville bare si tusen takk🌺❤️
    Gleder meg å se jakken du strikker for meg til min lille Emily. Strikker selv nå på et babyteppe som jeg skal gi tilsammen med knertenbuksen du også har strikket, til lillegutt når han kommer til verden i juni:)
    Mange klemmer

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.