Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

God søndag fra Østlandet

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet søndag 22. november , 2015 kl. 13:46

Hei og god søndag til dere alle. Her er det vinterlig vær selvom vi ikke har fått mer enn et lite dryss med snø. Knallvær ute, minus 3,5 grader og cupfinalen på TV, og i tillegg strikketøy, ja da er det en fin søndag.
image
Har til nå strikket 14 par tovede mariusvotter pluss høyrevotten på det 15ende paret. Skal strikke det paret ferdig også, men i går kveld bare måtte jeg starte på sikksakkskjørtet fra Klompelompe boka.

Da jeg var på strikkefestivalen byttet jeg til meg 250 gr med Karisma i støvrosa, så det er det garnet jeg bruker.
image

image

Siden sist har jeg også strikket ett par pulsvanter. Var på besøk i den lokale garnbutikken på torsdag, og Line hadde fått inn ett nytt pusegarn. Jeg var så heldig få ett nøste 😀. Ikke helt mine favorittfarger men utrolig deilig og mykt. Har nok garn til et par til.
imageimageimage

Anbefaler alle en tur innom butikken, i tillegg til masse nydelig garn og masse strikkebøker møter dere alltids blide og hyggelig Line. Bedre service skal man lete lenge etter.

Ellers nærmer det seg desember og første advent er jo kun om en uke. Har en litt annerledes julekalender i år, Arne og Carlos for Dale garn. Den har jeg også fått av Line, heldige meg. I den er det oppskrift på 24 julekuler , en hver dag, samt pluss oppskrift på noen julekaker. Så får jeg se da om jeg rekker å strikke disse.
image

Kan også røpe at jeg skal på tur. Reiser faktisk til det store utland 2/12. Drar sammen med min søster, og jeg kan love dere at jeg har googlet garnbutikker på destinasjonen. Hvor jeg skal? Det røpes ikke riktig enda, men kanskje neste helg? Og reisebrev blir det helt sikkert, gitt at nettet virker der da. Håper dere alle har en super søndag. Veldig koselig hvis dere legger igjen en kommentar, alle får svar.

Annonser

Kommentarer

 1. Bente Solskinn sier:

  Hei og god søndag.
  Endelig litt vinterlig vær her nord og. Bittelitt snø og 18 minus i dag. Perfekt innestrikkevær. Sola e borte og blir ikke å se igjen før ca 21.januar.
  Hjelpesmæ du e ivrig i votteproduksjonen. Går unna i reserfart jo. Digge de pulsvarmeran æ da. Synes fargan e flotte.
  Skjørtet blir nok å lekkert i støvrosa :)
  Æsj kor kjedelig st du skal være så hemmelighetsfull. Vil vite NO kor du skal. Men æ får vel smøre mæ med den berømte tålmodighetskremen. Blir sikkert kos på søstertur. Heldiggrisen.
  Du får kose dæ med strikketøyet og kalendern din (har en fra to år tilbake) og ha en fortsatt fortreffelig søndag.
  Kos og klemmer fra nord

  • strikkehege sier:

   Oj oj oj, det var skikkelig kaldt. Ja godt å kunne kose seg inne med strikketøy da. Det er vel kanskje fotball hos deg også?
   Racer og racer…. Går ikke såååå fort da. Men takk😀. Blir spennende med skjørtet, heldigvis snart ferdig med vrsngborden. Syns de alltid er så kjedelige jeg. Gleder meg masse til søstertur, og snart får du vite hvor jeg skal. Hi hi…har ikke vært der før, det kan jeg røpe. Og at det er i Europa. Vi snakkes snart, klem 😀

 2. Anne sier:

  Heia bestis.
  Ser at du er opptatt med strikking av julegavevotter. Kanskje det vanker en votte til jul ;)
  Hi hi;)))

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.