Bloggnorge.com // Strikkehege
Start blogg

Strikkehege

Strikking <3

Sponset innlegg. GARN – levert på døra! Yarn delivered on my door!

Kategori: Strikk og lignende | 4 kommentarer » - Skrevet mandag 18. februar , 2019 kl. 21:16

Ja, du leste riktig. Jeg fikk garn levert på døra, jeg er så heldig at jeg har fått  garn sponset av Rito Hobby. hobby.no/6-garn 

Yes, you got it right. I got delivered yarn at my door, I am so lucky to recieve yarn from Rito Hobby. 

 

Denne gangen er det en kofte som skal strikkes.  Og ja, jeg har kjøpt garn til en Cortina Jakke til meg også, men jeg tenker at den må vente litt.  Garnet jeg har fått til sendt er et ganske nytt merino-garn , bare se alle de lekre fargene de har her: www.ritohobby.no.  Det er ikke superwash – behandlet, hvert fall ikke det jeg kan se. Jeg har bare så vidt kommet i gang med vrangborden på bolen. Gleder meg til å komme i gang med mønsteret. 

Jeg valgte disse fargen, jeg syns de var så lekre. Garnet er i 50 gr.  nøster med 170 meter pr. nøste. Strikkefasthet  28/10 pinne 2,5 – 3,5. 

  

I have decided that I am going to knit a jacket with pattern. A while ago I bought yarn to another jacket, just like the one I am finishing these days. I think I have to wait a little bit before I start with that one. This new yarn is pretty new. Look here at all the beautiful colors :https://ritohobby.no/6-garn  It is not superwash treated, wich I like, and it is 100% merinowool.  I have just started and looking forward to start with the pattern. I choosed these colours, aren`t they beautiful? The yarn is sold in 50 gr bowls, 170 meters in one, gauge 28/10 with needles 2,5 – 3,5. 

 

 

Jeg er i disse dager i ferd med å ferdigstille Knut sin Cortina jakke. Det eneste som gjenstår nå er å sy på bånd over sårkantene i fronten. Dette er slik som må gjøres, uten at jeg ser på Tv samtidig. Så i går måtte jeg jo selvfølgelig starte med mitt nye garn. Har enda ikke kommet så lang, men gleder meg stort til å starte med mønster.

I am about to finish Knuts Cortina jacket. The only thing I have left is to sew on the woven ribbon over the edges in the front. Since I have to do it with full consentration, I just had to start with my new yarn yesterday evening. Can´t wait to start with the pattern. 

Koften som skal strikkes er en Wiolakofte som heter  «på kryss og tvers».  Design: Kristin Wiola Ødegård

The jacket is designed by a norwegian designer, Kristin Wiola Ødegård. 

Hvordan går det med dere? Har dere noen nye prosjekt på gang? 

How are you?  Do you have any new projects?

 

Annonser

Kommentarer

 1. Hanne sier:

  Heldige deg da, lekkert garn og flotte prosjekt! En gang bestilte jeg garn online, men pakken ble lagt utenfor inngangsdøra mi og stjålet, det gjør jeg ikke igjen, butikken er plassen for meg! Lykke til med alle prosjekt, ha en flott uke, Happy Knitting!

  • strikkehege sier:

   Hei, ja ikke sant :) Har bestilt garn på nettet flere ganger, enten så ha jeg hentet på posten eller fått det levert på døra/postkassen. Har aldri blitt lagt igjen ute. Så kjedelig å bli frastjålet levert garn :( . Bruker også garnbutikken, men ikke alltid det passer. Ønsker deg også en fin uke, happy knitting!

 2. Bente Solskinn sier:

  Heia
  Du e bra heldig som får garn i posten. Flotte farga og det ser ut som litt av et arbeid med den kofta.
  Har fått med mæ at du e helt ferdig med Knut si kofte og den blei virkelig flott.
  Æ sitt no her i nån og tyve minusgrader og kose mæ med ski vm og strikketøy. Ja og fyr i peisen.
  Ha en fortreffelig fin dag. Klem

  • strikkehege sier:

   Hei, ja ikke sant? Er så vidt i gang, og jeg tror det blir veldig fint. Jakka til Knut er ferdig, og i bruk. Strikket i babyull, så et tynt plagg med med god varme, og tusen takk. Knut er også veldig fornøyd. 20 minus!! ja det var kaldt ja, her er det mildvær. Kom litt snø i går kveld og natt, men med temperaturer rundt 0 og på pluss sida blir det bare slaps. Men fyr i peisen har vi likevel. Til helgen meldes det om flere varmegrader, så da blir det nok borte igjen. Det gikk jo fint på VM `s første dag. Kos deg videre inne i torsdagskvelden. Klem fra sør.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.